Fenerbahçe'nin Rade Krunic transferinde yeni gelişme

Fenerbahçe Milan İsmail Kartal Transfer
Fenerbahçe'nin Rade Krunic transferinde yeni gelişme
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Sarı-lacivertlilerin yaz transfer döneminde transfer etmek istediği Rade Krunic için yeniden harekete geçtiği ve Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun transfer görüşmelerini sürdürmek için İtalyan ekibiyle görüşeceği ifade edildi.

Fenerbahçe, devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-lacivertliler, yaz transfer döneminde teknik direktör İsmail Kartal'ın da takıma katılmasını çok istediği fakat Milan'ın inadını kıramadığı için kadrosuna katamadığı Rade Krunic için yeniden harekete geçti.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Rade Krunic, Fenerbahçe'ye transfer olmaya sıcak bakıyor.

Haberde önümüzdeki günlerde Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun İtalya'ya giderek Milan ile bir görüşme yapacağı ve İtalyan ekibini transfer ikna etmek için çaba sarf edeceği de belirtildi.

TAKIMDAKİ YERİNİ KAYBETTİ

İlk 11'deki yerini kaybeden Boşnak oyuncunun Yacine Adli, Musah ve Bennacer gibi isimlerin de gerisinde kaldığı için bu durumdan mutlu olmadığı ve bu sebepten takımdan ayrılmayı düşündüğü ifade edildi.

Milan'ın yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin Krunic için yaptığı bonservis teklifinin 2 katı bir ücret talebinin olduğu fakat şu anda bonservis bedelinde indirime gittiği bildirildi.

12 MAÇTA FORMA ŞANSI BULDU

Fenerbahçe yönetiminin transferi bitirerek Rade Krunic'i takıma kazandırmak istediği ve İsmail Kartal'ın rotasyonunu genişletmek istediği yorumu yapıldı.

Haberde ayrıca Sarı-lacivertli kulübün 29 yaşındaki oyuncuya önerdiği yıllık ücretin 2-2.5 milyon euro civarında olduğu bildirildi.

Krunic, bu sezon Milan formasıyla 3'ü UEFA Şampiyonlar Ligi'nde olmak üzere toplamda 12 karşılaşmada forma şansı bulurken 853 dakika sahada kaldı.

Kaynak: Haber Global TV