Fatih Terim, Panathinaikos'taki ilk transferini Süper Lig'den yapıyor!

Panathinaikos Fatih Terim Trabzonspor
Fatih Terim, Panathinaikos'taki ilk transferini Süper Lig'den yapıyor!
Panathinaikos - Resmi İnternet sitesi

Panathinaikos'un başına geçen Fatih Terim, Trabzonspor forması giyen Yunan orta saha oyuncusu Anastasios Bakasetas'ı kadrosuna katarak ilk transferini Süper Lig'den yapmaya hazırlanıyor.

Türk futbolunun en başarılı teknik direktörlerinden Fatih Terim, Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos ile anlaşmaya vardı.

Dün Atina'ya giden 70 yaşındaki tecrübeli futbol adamı, kendisini 1.5 yıllığına yeşil-beyazlı kulübe bağlayan imzatı attı ve takımın başındaki ilk idmanına çıktı.

Yunanistan Süper Ligi'nde 15. hafta itibarıyla 34 puan toplayan Panathinaikos, 35 puanlı PAOK'un hemen arkasında 2. sırada yer alıyor.

Yaklaşan ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen yeşil-beyazlı kulüp ilk transferini Süper Lig'den yapmak istiyor.

Yunan haber portalı Sportime'ın haberine göre; Panathinaikos, Trabzonspor'un Yunan orta saha oyuncusu Anastasios Bakasetas'ı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Panathinaikos'un Bakasetas'ı takımın en çok kazanan futbolcusu yapmaya hazırlandığı, diğer bir deyişle 30 yaşındaki tecrübeli oyuncuya bonuslarla birlikte yıllık 2 milyon Euro önerileceği belirtiliyor.

Bordo-mavili kulüple sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve Trabzonspor'dan gelen sözleşme uzatma tekliflerini reddettiği bilinen Bakasetas'ın, takım içinde mobbinge uğradığı ve bu sebeple kesin olarak Trabzonspor'dan ayrılmaya karar verdiği iddia ediliyor.

Oyuncuyu bedelsiz kaybetmek istemeyen Trabzonspor'un ise ara transfer döneminde 1 milyon Euro civarında bir teklife 'evet' diyeceği düşünülüyor.

BAKASETAS'IN TRABZONSPOR KARİYERİ

2020/21 sezonunun devre arasında Alanyaspor'dan 3 milyon Euro bonservis bedeli ödenerek kadroya katılan Bakasetas, bordo-mavili kulüpte geçirdiği 3 yılda 119 resmi maça çıktı ve takımına 56 gollük katkı (33 gol - 23 asist) sağladı.

Bakasetas Trabzonspor
Bakasetas - Trabzonspor [Foto: DepoPhotos]