Emre Belözoğlu'nun Halil Umut Meler'e sarıldığı anlar Haber Global'de

Halil Umut Meler Spor haberleri emre belözoğlu Ankaragücü Rizespor Rize

Hakem Halil Umut Meler'in Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'na yönelik sözlerine Belözoğlu'dan yanıt gelmişti. Haber Global, iki ismini yan yana olduğu görüntülere ulaştı.

Halil Umut Meler'in "Emre Belözoğlu planladı, provoke etti" iddialarına Belözoğlu, Haber Global'de yanıt verdi.

Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrasında saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler, bugün Hürriyet'e verdiği özel röportajda saldırının azmettiricisi olarak Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu'nu işaret etmişti.

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzoğlu'nun iddialarla ilgili ulaştığı Emre Belözoğlu, Halil Umut Meler'den üç kez özür dilediğini söyledi.

O anların görüntülerine de Haber Global ulaştı.

Emre Belözoğlu yaptığı açıklamada, “Olayı duyunca sahaya çıktım ve Halil Umut Meler’e sarıldım. Koridorda da üç kez kendisinden yaşananlardan dolayı özür diledim. Daha sonra kendisini aradım, istirahatte olduğu için yardımcı hakemiyle konuştum. Yardımcı hakemi de bana ‘Ben şahidim koridorda yanımıza gelerek bize destek oldunuz. Yerde vuranlara da bağırarak, nerede sizin delikanlılığınız, diye tepki gösterdiniz. Kendisi de bana teşekkür etti. Gerekli açıklamaları yarın maçımızdan sonra da yapacağım” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Haber Global TV