Dursun Özbek'ten Muslera ve Torreira açıklaması

haberglobal.com.tr
Galatasaray Dursun Özbek Turkcell Süper Kupa
Dursun Özbek'ten Muslera ve Torreira açıklaması
FOTOĞRAF: AA

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, takımın yıldız isimlerinden Fernando Muslera ve Lucas Torreira'nın sözleşmeleri hakkında açıklamada bulundu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşması sonrasında basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

Dursun Özbek, Lucas Torreira ve Fernando Muslera'nın sözleşmeleri hakkında açıklamada bulundu.

Özbek, sözleşme görüşmelerinin başladığını belirterek şunları söyledi:

"Lucas Torreira ve Fernando Muslera'nın sözleşmelerini uzatacağız. Muslera ile bizzat ben de görüştüm. Galatasaray'a hizmet etmeye devam edecekler. Bu konuyla ilgili Erden kardeşim de gerekli açıklamaları yaptı. Bir problem yok. 1+1 yıllık bir sözleşme olacak.

Turkcell Süper Kupa finali için TFF bir tarih açıkladı. Bütün hazırlıklar buna göre yapıldı. Bundan sonraki gelişmelerle ilgili TFF'den bize iletilen farklı bir çağrı yok. Bize 7 Nisan'da maçın Urfa'da oynanacağı iletildi. Farklı bir talep gelirse değerlendiririz.

"FUTBOLU YÖNETENLERE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR"

Bir Whatsapp grubumuz var ama yazılanları söylemek yanlış olur. Her kulüp olaylara baktığı açıdan, Trabzon'daki olayları değerlendiriyor. Orada yazılanlarla ilgili bir şey söylemem mümkün değil.

Bundan sonra futbolu yöneten kişilere son derece büyük görev düşüyor. Artık bütün camialar, bütün futbolseverlerin buna çok dikkat etmesi lazım. Bu gerginlik artık son bulmalı. Bunun için herkes elinden geleni yapmak zorunda. Bunun gerekli olduğunu düşünüyorum.

"YABANCI HAKEM SEVİYESİNE İNDİRGEMEK ÇOK YANLIŞ"

Olayları yabancı hakem seviyesine indirmek son derece yanlış. Biz buraya nasıl geldik diyorum! Bu seviyeye nasıl geldik. Birbirimizi boğazlama seviyesine nasıl geldik! Bunu yabancı hakemle açıklayamazsınız. Yabancı hakem gereklidir, değildir, bu ayrı bir tartışma. Herkes söylediğinin sorumluluğunu almak zorundadır. Öz eleştiri yapmanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Geçmişte söylenenlerin yokmuş gibi davranılmasını yanlış buluyorum. Hata nerede yaptık bunu tespit edelim.

"ARTIK SÖZÜN BİTTİĞİ YERE GELDİK"

Bütün futbol camiası için söylüyorum. Artık sözün bittiği yere geldik. Herkes haddini bilerek konuşsun artık. Yangının üzerine benzin dökmeye gerek yok artık. Buradan tavsiyem, bunu söndürmemiz lazım. Bunu söndürmek için de herkesin üzerine, TFF, PFDK üzerine, yöneticilere, sporculara büyük görev düşüyor. Kimse bu görevden kaçamaz. Herkes bu sorumluluğu almak zorunda.