Dorukhan Toköz resmen Trabzonspor'da!

Trabzonspor Beşiktaş
Dorukhan Toköz resmen Trabzonspor'da!

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren ve serbest statüde bulunan milli orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz'ü renklerine bağladı.

Bordo-mavili kulüpten KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Dorukhan Toköz ile opsiyon hakkı kulübümüze ait olmak üzere 3+1 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya;

2021/22 futbol sezonu için 9.000.000.-TL garanti ücret ödenecektir. Sonraki sezonlarda bir önceki sezon aldığı ücrete (Tüfe+Üfe/2) oranında artış uygulanarak ödeme yapılacaktır.

Ayrıca, futbolcuya, her bir sezon için 7.000.000.-TL imza ücreti ödenecektir.

Opsiyon hakkının Kulübümüz tarafından kullanılması halinde;

2024/25 futbol sezonu için 10.000.000.-TL garanti ücret ve 10.000.000.-TL imza ücreti ödenecektir.

Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcu ile olan sözleşmenin devam etmesi şartına bağlı olarak, futbolcuya ödenecek yıllık ücretin %7,5'i ödenecektir."

DORUKHAN'IN BEŞİKTAŞ PERFORMANSI

Futbola Eskişehirspor alt yapısında başlayan Dorukhan Toköz, 2018/19 sezonunun başında yetiştirme bedeli karşılığında Beşiktaş'a transfer olmuştu.

Siyah-beyazlı formayla 3 sezonda 71 maça çıkan Dorukhan, 3 gol atıp 6 da asist kaydetti.

Beşiktaş'taki performansıyla A Milli Takım'a yükselen Dorukhan, milli formayı şimdiye dek 10 kez terletti ve 1 de gol attı.

Dorukhan Toköz resmen Trabzonspor'da! - Resim : 1

son dakika son dakika haber Dorukhan Toköz Trabzonspor Beşiktaş Trabzonspor transfer haberleri Beşiktaş transfer haberleri