Cenk Tosun: "Taraftarla birlikte iyi bir yola gireceğiz"

Süper Lig Beşiktaş Gaziantep FK
Cenk Tosun: "Taraftarla birlikte iyi bir yola gireceğiz"
FOTOĞRAF: AA

Beşiktaş'ın Gaziantep FK'yı 2-0 yendiği maçın ardından siyah-beyazlı oyunculardan Cenk Tosun ve Yakup Arda Kılıç karşılaşma hakkında açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş'ın Gaziantep FK'yı 2-0 yendiği maçın ardından siyah-beyazlı oyuncular değerlendirmelerde bulundu.

Bu sezon ligdeki ilk golünü kaydeden Cenk Tosun, zor bir dönemden geçtiklerini belirterek şunları söyledi: "Zor bir dönemden geçiyoruz. Maçın yorgunluğundan unuttum söylemeyi. Cumhuriyetin 100. yılı kutlu olsun. Beşiktaş büyük bir camia. Her zorlukların üzerinden gelmiştir. Bugün Pazartesi olmasına rağmen stat doluydu. Herkesten Allah razı olsun. Taraftarlarla birlikte iyi bir yola gireceğiz. Maçı hak ettik, artık Antalyaspor maçına bakacağız.

"BURAK HOCAMA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Burak hoca benim takım arkadaşımdı. Yan yana milli formayı terlettik. Şimdi hocam oldu. Erken olmasına rağmen çok tecrübeli. İkili ilişkiyi çok iyi yönetiyor. Burak hocama da bana forma şansı verdiği için teşekkür ediyorum.

Yakup Arda, gerçekten pırıl pırıl, çok yetenekli bir çocuk. Bugün oyuna girdikten sonra bütün Türkiye neler yaptığını gördü. Bunu da heyecanlı bir Yakup olarak yaptı. Birkaç maç sonra neler yapacağını bütün Türkiye görecek. Onun adına mutluyum."

YAKUP ARDA: "ÜLKEMİ GURURLANDIRMAK İSTİYORUM"

Sakatlanan Rachid Ghezzal'ın yerine oyuna dahil olarak Beşiktaş formasıyla ilk maçına çıkan Yakup Arda Kılıç, forma giydiği için çok mutlu olduğunu vurgulayarak "Çok mutluyum. Cumhuriyeti kutluyorum. İlk maçımda Burak hocamın bana şans vermesi tarif edilemez bir duygu.

Daha çok çalışıp, daha iyi yerlere gelmeye çalışacağım. Cenk Ağabey'ime de teşekkür ediyorum. Hayalim, bu güzel armayı iyi bir şekilde terletmek. Nasipse ilerde Avrupa'da ülkemi gururlandırmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV