Carlo Ancelotti'den "Modric'i neden ısınmaya göndermediniz?" sorusuna olay yanıt: Arda Güler gibi...

Real Madrid Carlo Ancelotti Arda Güler

Getafe maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Modric'le ilgili soruya 'Arda Güler' yanıtı verdi.

Real Madrid'in La Liga'da Las Palmas'ı mağlup ettiği maçta Luka Modric forma giymemişti.

Getafe maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında Ancelotti'ye Modric'i neden ısınmaya göndermediği soruldu.

İtalyan Teknik Direktör bu soruya Arda Güler'le yanıt verdi.

Ancelotti, "Luka bir futbol ve Real Madrid efsanesi. Gelecek sezon ne yapacağına karar vermek ona kalmış. Modric'i maçta ısınmaya göndermedim çünkü Arda Güler gibi genç oyuncu ısınmaya gönderilebilir, ısınır, oyuna girmez ve hiçbir şey olmaz. Ancak Luka'ya bunu yapamam. O 5 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazandı ve bir kulüp efsanesi. Maç sırasında onu oyuna alacaksam ısınmaya gönderirim. Oyuncu da bunu biliyor" yanıtını verdi.

İtalyan hoca Arda Güler'le ilgili soruya ise "Arda her geçen gün iyiye gidiyor. Aylardır yaşadığı sakatlıkların ardından takımın yoğunluğuna alışmaya başladı. Şu anda fiziken iyi durumda. Dakikalar alacak ama ona karşı sabırlı olmamız gerekiyor. Yeterince oynayamadığı için üzüldüğünü biliyorum. Üzerinde çok fazla baskı var. Türkiye gibi koca bir ülke Arda Güler'in Real Madrid'de oynamasını istiyor. Kendisi daha 18 yaşında ve burada oynamak için zamanı olacak" yanıtını verdi.

Ancelotti son maçlarda sürekli yenik duruma düşmeleriyle ilgili olarak ise "Her maçta ilk golü atan olmalıyız. Önde olduğumuz maçlar oynadığımız gibi bazı maçlarda da geriden gelmek zorunda kaldık. Geri dönebiliyorsak bunu yapacak kaliteye sahip olmamızdan dolayı" diye konuştu.

Real Madrid ile Getafe bu akşam TSİ 23:00'te karşı karşıya gelecek.