CANLI İZLE Başakşehir - Trabzonspor

Başakşehir Trabzonspor
CANLI İZLE Başakşehir - Trabzonspor

Başakşehir ile Trabzonspor, Türkiye Süper Kupa final maçında karşı karşıya geliyor. Saat 20:45'te başlayan müsabaka A Spor'dan canlı olarak yayınlanıyor.

Başakşehir ile Trabzonspor Türkiye Süper Kupası'nın sahibi olabilmek için Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geliyor. 

Başakşehir - Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Geçen sezon Süper Lig şampiyonu olan Başakşehir ile Türkiye Kupası şampiyonu Trabzonspor'u karşı karşıya getiren karşılaşma saat 21:45'te başladı ve A Spor kanalından canlı olarak izlenebiliyor.

Müsabakayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetiyor. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Serkan Çimen yapıyor. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu. 

Süper Lig'de sezona iyi başlayamayan Başakşehir, 20 maçta topladığı 24 puanla ligin ilk devresini 15. sırada tamamladı.

Trabzonspor ise oynadığı 20 maçta topladığı 33 puanla Süper Lig'in ilk devresini 6. sırada tamamladı.

İddaa yönetimi Başakşehir'in galibiyetine 2.45, beraberliğe 2.95, Trabzonspor'un galibiyetine ise 2.35 oran veriyor. 

BAŞAKŞEHİR İLE TRABZONSPOR 26. RANDEVUDA

2007-2008 sezonunda, o dönemdeki adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile başlayan rekabette bugüne dek oynanan 25 maçın 9'unda Trabzonspor, 8'inde Başakşehir galip geldi, 8 müsabakada da taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Karadeniz ekibi, söz konusu maçlarda 39 gol atarken, kalesinde 31 gol gördü.

Başakşehir Trabzonspor şifresiz canlı maç izle canlı maç izle Başakşehir Trabzonspor canlı maç izle canlı izle a spor izle şifresiz canlı maç izle