Beşiktaş'tan taraftara çağrı

Beşiktaş Atatürk
Beşiktaş'tan taraftara çağrı

Beşiktaş, kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, Siyah-beyazlı taraftarları Anıtkabir'e düzenlenecek olan ziyarete çağırdı.

Beşiktaş, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıkıyor.

'Beşiktaşlılar En Büyük Beşiktaşlının Huzuruna Çıkıyor' başlığıyla yayınlanan çağrı mesajında şu ifadelere yer verildi:

"23 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 11.30'da Başkanımız Sayın Hasan Arat ve yönetim kurulu üyelerimiz, Beşiktaşlılarla birlikte yürüyerek Anıtkabir’de Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıkacak.

Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından taraftarlarımızı, kongre üyelerimizi, Beşiktaş derneklerimizi, gençlerimizi, çocuklarımızı, kadınlarımızı Anıtkabir'de düzenlenecek büyük buluşmaya bekliyoruz."

Kulüpten yapılan açıklamaya göre program şu şekilde:

11:30 Anıtkabir Aslanlı Yol'da toplanma (Tandoğan girişi)

12:20 Mozoleye çelenk bırakma

12:30 İstiklâl Marşı ve Saygı Duruşu

12:35 Tören bitimi

"TÜM BEŞİKTAŞLILARI BU YÜRÜYÜŞE DAVET EDİYORUM"

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, en büyük hayalinin Siyah-beyazlı taraftarlarla birlikte Anıtkabir'e yürüyerek, Atatürk'ü ziyaret etmek olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Beşiktaşlıların Yolu kampanyamız süresince ifade ettiğim gibi, en büyük hayalim Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından gelecek Beşiktaşlılarla, gençlerimizle, çocuklarımızla, kadınlarımızla Anıtkabir'e yürüyerek En Büyük Beşiktaşlı'nın huzuruna çıkabilmekti.

23 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 11.30'da Aslanlı Yol'da toplanarak, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm şehitlerimizi şükranla anmak üzere Anıtkabir'de olacağız. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümünde tüm Beşiktaşlıları bu büyük yürüyüşe davet ediyorum.”

Kaynak: Haber Global TV