Beşiktaş, Yusuf Sarı için görüşmeleri sıklaştırdı

Beşiktaş Adana Demirspor transfer haberleri
Beşiktaş, Yusuf Sarı için görüşmeleri sıklaştırdı
DepoPhotos

Kadrosunda büyük bir revizyona hazırlanan Beşiktaş, Adana Demirspor forması altında gösterdiği performansla A Milli Takım'a yükselen Yusuf Sarı'nın transferi için görüşmelerini sıklaştırdı.

Konferans Ligi'nden elenen, Süper Lig'de ise şampiyonluk yarışının 14 puan gerisine düşen Beşiktaş, ara transfer döneminde kadrosunda büyük bir revizyona gitmeye hazırlanıyor.

Sports Digitale'in haberine göre; Beşiktaş, Adana Demirspor formasıyla gösterdiği performansın ardından A Milli Takım'a kadar yükselen Yusuf Sarı'yı kadrosuna katmak istiyor.

Yurt dışından da talipleri olduğu belirtilen 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için 2.5-3 milyon Euro bandında bir bonservis bedelinin konuşulduğu iddia edildi.

Geçtiğimiz sezon başında Çaykur Rizespor'dan bedelsiz olarak kadroya katılan Yusuf Sarı, "Mavi Şimşekler"deki ilk sezonunda 33 maçta 7 gol - 6 asistlik performans sergilemişti.

Bu sezon ise şimdiye dek 19 maçta görev yapan Yusuf Sarı, 2 gol - 7 asist ile M'baye Niang'ın ardından Adana Demirspor'da skora en çok katkı sağlayan isim konumunda.

Yusuf Sarı'nın Adana Demirspor ile 1.5 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

BEŞİKTAŞ'TA ARA TRANSFER DÖNEMİ HAREKETLİ GEÇECEK!

Beşiktaş'ta performans düşüklüğü ve takım içerisindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana'yla yolların ayrılması ve bu oyuncuların yerine en az 5 transfer yapılması bekleniyor.

Kaynak: Haber Global TV