Beşiktaş'tan Rachid Ghezzal açıklaması

Beşiktaş futbol Süper Lig
Beşiktaş'tan Rachid Ghezzal açıklaması
DepoPhotos

Beşiktaş, dün akşam Gaziantep FK ile oynanan maçta sakatlanarak oyuna devam edemeyen Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal'ın sol uyluk iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiğini açıkladı.

Beşiktaş, Süper Lig'in 11. hafta maçında dün akşam sahasında karşılaştığı Gaziantep FK'yı Salih Uçan ve Cenk Tosun'un attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

Siyah-beyazlılarda karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Rachid Ghezzal, mücadelenin 21. dakikasında yaşadığı sakatlığın ardından kendisini yere bırakan Cezayirli futbolcu, yedek kulübesine oyuna devam edemeyeceğini belirtti ve yerini 18 yaşındaki Yakup Arda Kılıç'a bıraktı.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada Rachid Ghezzal'ın sol uyluk iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiğini açıklandı.

Ghezzal'ın Antalyaspor ve Bodo/Glimt ile oynanacak maçları kaçırması bekleniyor.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan şu ifadelere yer verildi:

"Futbol A Takımımızın 30 Ekim 2023 tarihinde Süper Lig’de Gaziantep FK ile oynadığı müsabakanın 20. dakikasında uyluk bölgesinde hissettiği ağrı nedeniyle oyuna devam edemeyen futbolcumuz Rachid Ghezzal’ın Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde sol uyluk iç adalesinde (adduktor longus) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Rachid Ghezzal’ın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."

SAKATLIK SEBEBİYLE ŞİMDİYE DEK 49 MAÇ ÇIKARDI!

Siyah beyazlı formayla bu sezon ikinci kez sakatlık yaşayan ve Beşiktaş'ta 4. sezonunun geçiren Rachid Ghezzal, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle toplamda 49 maç kaçırdı.

Siyah-beyazlıların 2020-2021 sezonunda kazandığı Süper Lig şampiyonluğunda yaptığı 18 asistle büyük pay sahibi olan Ghezzal, Beşiktaş formasıyla bugüne dek 99 resmi maça çıkarken 16 gol atıp 31 de asist üretti.

Rachid Ghezzal'ın Beşiktaş'la olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Kaynak: Haber Global TV