Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi kararını verdi!

Beşiktaş Ahmet Nur Çebi
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi kararını verdi!

Beşiktaş'ta taraftarların uzun süredir istifasını istediği Başkan Ahmet Nur Çebi, yapılacak olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da aday olmamaya karar verdi.

Süper Lig'in 10'uncu haftasında Gaziantep FK'yı 2-0 yenerek moral bulan Beşiktaş'ta seçim heyecanı yaşanıyor.

Siyah beyazlılarda daha önce 17 Aralık olarak belirlenen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı erkene çekilerek 3 Aralık'a alındı.

TRT Spor'un haberine göre, mevcut başkan Ahmet Nur Çebi seçimde aday olmayacak. Uzun süredir çevresi ve ailesiyle görüşme halinde olan Çebi aday olmamaya karar verdi.

KOCADAĞ LİSTE HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Asbaşkan Emre Kocadağ ise başkanlığa aday olacak. Kocadağ’ın liste için hazırlıklara başladığı öğrenildi. Emre Kocadağ’ın adaylığını hafta içinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Seçimdeki bir diğer aday ise Hasan Arat. Arat, başkan adaylığını ilk açıklayan isim olmuştu.

SERDAL ADALI'NIN KARARI BEKLENİYOR

Serdal Adalı’nın ise kararı bekleniyor. Adalı’ya yakın kaynaklar seçim için nabız yokluyor. Camiadan da Adalı'ya aday olması yönünde baskı yapıldığı gelen haberler arasında.

Özel işleri nedeniyle yurt dışında olan Serdal Adalı döndüğünde nihai kararını verecek.

Tarkan Ser ise Serdal Adalı aday olmazsa seçime girecek.

BEŞİKTAŞ SEÇİM SÜRECİNDE 6 KRİTİK MAÇA ÇIKACAK

Ligde son 7 maçta 3 kez mağlup olan Beşiktaş, lider Fenerbahçe'nin 11 puan gerisinde bulunuyor. Süper Lig'de 6 galibiyet, bir beraberlik ve 3 mağlubiyetle 19 puan toplayan siyah-beyazlı takım, Fenerbahçe, Galatasaray ve Yukatel Adana Demirspor ardından 4. sırada yer alıyor.

Beşiktaş, seçim sürecinde 6 kritik maçta hedeflerine tutunmaya çalışacak.

Süper Lig'in 11. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak siyah-beyazlı ekip, ardından Başakşehir'i konuk edecek. 13. haftada Samsunspor deplasmanına çıkacak Beşiktaş, kulüpteki seçim günü olan 3 Aralık'ta ise dış sahada Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş, kongre döneminde Avrupa'da da kritik maçlara çıkacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nda 3 maçta sadece bir beraberlikle bir puan alabilen siyah-beyazlı takım, 9 Kasım'da Bodo/Glimt ve 30 Kasım'da Club Brugge ile evinde yapacağı karşılaşmalarda alacağı galibiyetlerle Avrupa'da yoluna devam etmeye çalışacak.

Kaynak: Haber Global TV