Beşiktaş'a Aboubakar'ın ardından bir kötü haber daha

Beşiktaş Gaziantep FK Süper Lig
Beşiktaş'a Aboubakar'ın ardından bir kötü haber daha
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Süper Lig'in 10. haftasında yarın evinde Gaziantep Futbol Kulübü'nü konuk edecek olan Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın ardından Valentin Rosier'den de kötü haber geldi.

Süper Lig'in 10. haftasında sahasında yarın Gaziantep Futbol Kulübü'nü konuk edecek olan Beşiktaş'ta sakatlık haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor.

Siyah-beyazlı ekip, Valentin Rosier’in yüksek ateş ve üst solunum yolu enfeksiyonu sebebiyle Gaziantep FK maçında forma giyemeyeceğini duyurdu.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın bugün gerçekleştirdiği antrenman öncesinde sporcumuz Valentin Rosier’in yüksek ateş ve üst solunum yolu enfeksiyonu bulguları saptanmış olup 30 Ekim tarihinde Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında oynayacağımız Gaziantep FK maçı kadrosundan çıkarılmıştır. Valentin Rosier’in tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

ABOUBAKAR DA HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden 31 yaşındaki santrforun sağlık durumuna ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Futbol A takımımızın 28 Ekim'de gerçekleştirdiği antrenmanın ardından karın ağrısı ve yüksek ateş şikayeti olan futbolcumuz Vincent Aboubakar, geceyi Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde geçirmiştir. Aboubakar'ın tanı ve tedavi süreci devam etmektedir."

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 18 resmi maçta görev yapan Vincent Aboubakar 11 gol - 3 asist üretti.

BEŞİKTAŞ'TA SAKAT ÇOK!

Siyah-beyazlı takımda Gaziantep FK maçı öncesinde Vincent Aboubakar ve uzun süreli sakatlıkları bulunan Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan'ın yanı sıra Eric Bailly, Tayfur Bingöl, Umut Meraş, Daniel Amartey, Omar Colley ve Arthur Masuaku'nun da sakatlığı bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV