Beşiktaş'ta Aboubakar depremi! Hastaneye kaldırıldı

Beşiktaş
Beşiktaş'ta Aboubakar depremi! Hastaneye kaldırıldı

Beşiktaş, Kamerunlu yıldız futbolcusu Vincent Aboubakar'ın karın ağrısı ve yüksek ateş nedeniyle hastaneye yatırıldığını duyurdu.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden 31 yaşındaki santrforun sağlık durumuna ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Futbol A takımımızın 28 Ekim'de gerçekleştirdiği antrenmanın ardından karın ağrısı ve yüksek ateş şikayeti olan futbolcumuz Vincent Aboubakar, geceyi Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde geçirmiştir. Aboubakar'ın tanı ve tedavi süreci devam etmektedir."

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 18 resmi maçta görev yapan Vincent Aboubakar 11 gol - 3 asist üretti.

BEŞİKTAŞ'TA SAKAT ÇOK!

Siyah-beyazlı takımda Gaziantep FK maçı öncesinde Vincent Aboubakar ve uzun süreli sakatlıkları bulunan Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan'ın yanı sıra Eric Bailly, Tayfur Bingöl, Umut Meraş, Daniel Amartey, Omar Colley ve Arthur Masuaku'nun da sakatlığı bulunuyor.

BEŞİKTAŞ'IN AVRUPA'DAKİ EN GOLCÜ YABANCISI

Beşiktaş'ın bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi ön eleme turlarında oynadığı 6 maçta 5 gol atan Kamerunlu golcü, Club Brugge ile oynanan karşılaşmada rakip fileleri havalandıramasa da Lugano karşısında iki kez gol sevinci yaşayarak bir başka rekorun sahibi oldu ve Beşiktaş adına Avrupa kupalarında en fazla gol atan yabancı oyuncu unvanını yakaladı.

ABOUBAKAR, "DALYA" DEDİ

Beşiktaş'ın Kamerunlu futbolcusu Vincent Aboubakar, siyah-beyazlı formayla 100. resmi maç heyecanını Galatasaray derbisinde yaşadı.

"Kara Kartal"da 3. dönemini geçiren 31 yaşındaki santrfor, tüm kulvarlarda çıktığı 101 karşılaşmada 59 gol kaydetti, 14 asist yaptı.

Aboubakar, bu süreçte Galatasaray'a karşı bir kez fileleri havalandırdı.

Kaynak: Haber Global TV