Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz: "İçimize sindiremiyoruz"

Beşiktaş Galatasaray Süper Lig
Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz: "İçimize sindiremiyoruz"
FOTOĞRAF: AA

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, Galatasaray maçının ardından yaptığı değerlendirmede çok üzgün olduklarını ve daha iyi olmak zorunda olduklarını söyledi.

Teknik direktör Şenol Güneş'le yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, 2-1'lik Galatasaray mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Yılmaz, çok üzgün olduklarını belirterek, "Çok üzgünüz, çok çok üzgünüz. Olabilecek her şey oldu! İçimize sindirmiyoruz, hazmetmiyoruz! Daha iyi olmak zorundayız. Bu maçtan sonra taraftarların bizi yanına çağırması, motive ediyor. Bundan sonra skoru alacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"ÜSTÜNE KOYARAK GİDECEĞİZ"

38 yaşındaki çalıştırıcı taraftarlara da ayrı bir parantez açarak, "Taraftarımıza teşekkür ederiz. Maçtan sonra da bizi çağırdılar. İkinci yarı için tüm takımı tebrik ederim. 10 kişiydik ama 10 kişi gibi değildik. Oyunun hakimi ikiniz yarıda bizdik. İlk yarı oyuna giremedik. Belki oyuncular korktular, stres yaptılar. Belki ben hata yaptım. Oyuncu kardeşlerime teşekkür ederim.

Mert'in kartı, o veya bu! Yorum yapmak istemiyorum. Zaten herkes konuşuyordur. Nasıl oynanması gerekiyorsa, Galatasaray'ın sahasında özellikle ikinci yarıda öyle oynadık. İnşallah oyunumuzun üstüne koyarak gideceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

"KENDİ SORUNLARIMIZI, KENDİMİZ YARATTIK"

Siyah-beyazlıların tek golünü kaydeden Alex Oxlade Chamberlain ise yaptıkları hatalar sonucunda yenildiklerini vurgulayarak, "Üzücü bir sonuç. Maçı kendi kendimize zorlaştırdık, 10 kişi kaldık. İkinci yarı golü bulduk. Sonrasında ne oldu bilmiyorum. Penaltı düdüğü geldi. Kendi sorunlarımızı, kendimiz yarattık. gereksiz yerlerde top kayıpları oldu.

Bu tarz hatalar sonrası canınız yanar. İkinci yarı daha iyiydik. Ancak büyük maçlarda hatalar yaparsanız, bedelini ödersiniz. İkinci yarı performansımızı genele yayarsak, yenilmez bir takım oluruz" yorumunda bulundu.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Galatasaray-Beşiktaş derbisi Süper Lig Beşiktaş haberleri Burak Yılmaz