Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos: "Söyleyecek bir şey bulamıyorum"

HABER MERKEZİ
Beşiktaş Başakşehir Süper Lig
Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos: "Söyleyecek bir şey bulamıyorum"
FOTOĞRAF: AA

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Başakşehir ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, "Görece çok kısa bir oyuncudan, bir korner atışından gol yedik. Önemli bir galibiyet olacaktı. Söyleyecek bir şey bulamıyorum" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş deplasmanda karşılaştığı Başakşehir'le 90+5. dakikada yediği golle 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
Fernando Santos, planlarını gerçekleştiremediklerini belirterek şunları söyledi:

"Maçı bitirecek pozisyonları yakaladık. 2-0 yapıp maçı bitirebilirdik. Uzatmalara kadar maç 1-0 devam ediyordu ama uzatmalarda topu rakip yarı alana itip orada zaman öldürüp maçı bitirebilirdik. Fakat bunu yapamadık. Görece çok kısa bir oyuncudan, bir korner atışından gol yedik. Önemli bir galibiyet olacaktı. Söyleyecek bir şey bulamıyorum.

Daha aktif olmalıydık. Maçın son dakikaları çok önemliydi ve daha konsantre olmalıydık. Topun kalemize gelmesini engelleyemedik.

"DAHA KONSANTRE OLMALIYDIK"

Önemli bir galibiyet olacaktı ama son dakikada gol yedik. Söyleyecek bir şey bulamıyorum.
Rakibimiz bizden daha çok topa sahip oldu ama bizim planımız böyle değildi. Topla iyi, kaliteli ayakları olan ofansif oyuncularla maça çıkmamız, topa sahip olup oyunu domine etmek istediğimizden kaynaklıydı fakat olmadı, bunu başaramadık.

Daha aktif olmalıydık. Maçın son dakikaları çok önemliydi ve daha konsantre olmalıydık. Topun kalemize gelmesini engelleyemedik."