Beşiktaş, Başakşehir deplasmanında 90+5'te yıkıldı

HABER MERKEZİ
Başakşehir Beşiktaş Süper Lig
Beşiktaş, Başakşehir deplasmanında 90+5'te yıkıldı
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş deplasmanda karşılaştığı Başakşehir ile 90+5. dakikada yediği golle 1-1 berabere kaldı.

Süper Lig'in 31. haftasında Başakşehir ile Beşiktaş kozlarını paylaştı.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın 16. dakikasında Beşiktaş 1-0 öne geçti.

Ernest Muçi'nin kullandığı kornerde Semih Kılıçsoy'un indirdiği topa ceza sahası içinde iyi vuran Omar Colley Siyah-beyazlıları öne geçiren golü attı.

Soyunma odasına Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğüyle gidildi.

Karşılaşmanın 2. yarısında ise Beşiktaş adına talihsiz bir an yaşandı. Takım arkadaşı Bakhtiyor Zaynutdinov ile hava topu mücadelesinde çarpışan Mert Günok, göğsünde hissettiği ağrı nedeniyle oyuna devam edemedi ve yerini Ersin Destanoğlu'na bıraktı.

Karşılaşmanın bitimine çok kısa bir süre kala Başakşehir, golü buldu. Beşiktaş altyapısından yetişen genç futbolcu Emirhan İlkhan 90+5. dakikada attığı golle skoru 1-1'e getirdi ve takımının sahadan 1 puanla ayrılmasında önemli rol oynadı.

Ligde galibiyet hasreti 4 maça çıkan Beşiktaş 47 puanla 4. sırada kaldı, puanını 43'e çıkaran Başakşehir ise 7. basamakta haftayı tamamladı.

Beşiktaş ligde gelecek hafta sahasında Samsunspor'u konuk edecek, Başakşehir ise deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacak.