Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel: "Galibiyeti biz hak ettik"

Galatasaray Bayern Münih UEFA Şampiyonlar Ligi
Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel: "Galibiyeti biz hak ettik"
FOTOĞRAF: AA

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, Galatasaray karşısında zorlandıklarını fakat galibiyeti hak eden tarafın kendileri olduğunu söyledi.

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, Galatasaray karşısında alınan 3-1'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray karşısında kazanmanın kolay olmadığını belirterek, "İlk yarıda beraberlik kesinlikle bizi Galatasaray'dan daha mutlu etti, orası kesin. Ama ikinci yarıya baktığınızda kazanmayı hak ettik. Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda kazanmak hiçbir zaman kolay değil. Bazen kazanmanın bir yolunu bulmalısınız" ifadelerini kullandı.

"ICARDI'NİN OYNAYACAĞINI BİLİYORDUK"

Mauro Icardi maçta oynayacakmış gibi hazırlandıklarını belirten Alman teknik adam "Dün akşam 'Mauro Icardi oynamaz' bilgisi gelmişti. Esame listesi geldiğinde ismini gördüğümüzde taktiksel bir değişime gitmedik, çünkü zaten oynayacakmış gibi düşünmüştük. Ağrılar içinde de olsa oynayabildiğini bildiğim bir oyuncu.

 "GALATASARAY GÜCÜNÜ İSPATLAMIŞ BİR TAKIM"

Şampiyonlar Ligi arenası çok zorlu anlara tanıklık eder. Galatasaray da gücünü ispatlamış, başarılı bir takım. Burası Şampiyonlar Ligi. Bu tür mücadele edilmesi gereken arenada da sağlam durmanız gerekiyor. Dolayısıyla hak edilmiş bir galibiyet. Uzun zamandır kaybetmiyoruz ama hiçbir maçın favorisi yoktur. Kopenhag olur, Galatasaray olur her zaman aynı ciddiyette reaksiyon göstermeliyiz" dedi.

ULREICH: "ZOR BİR TEMPO VARDI"

Bavyera ekibinin kalecisi Sven Ulreich ise "Takım olarak kazandık. Bugün sahada çok zor ve sert bir tempo vardı. Bu tür maçlara birlikte cevap vermemiz önemli. Bu bizim takımda var. Geçen sezon bu tarz maçları sık sık kaybettiğimizi düşünüyorum" yorumunu yaptı.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Bayern Münih Galatasaray Bayern Münih maçı UEFA Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi Galatasaray Bayern Münih Kadrosu Thomas Tuchel