Başhekim, Halil Umut Meler'in son durumunu açıkladı

Halil Umut Meler Trabzonspor
Başhekim, Halil Umut Meler'in son durumunu açıkladı
FOTOĞRAF: AA

Halil Umut Meler'in kaldırıldığı hastanenin başhekimi Dr. Mehmet Yörübulut, FIFA kokartlı hakemimizin hayati tehlikesinin bulunmadığı ve durumunun sabaha kadar takip edileceğini bildirdi.

Halil Umut Meler'in kaldırıldığı hastanenin başhekimi  Dr. Mehmet Yörübulut, FIFA kokartlı hakemimizin son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Yörübulut, Meler'in hayati tehlikesinin bulunmadığını fakat durumunun sabaha kadar takip edileceğini açıklayarak şu ifadeleri kullandı:

"Hastanemize biraz önce hastamız acil servise başvurdu. Orhan Hocamızla beraber diğer doktor arkadaşlar ilk muayeneler, tomografi ve ileri tetkikler, özellikle kafa travması olması nedeniyle beyinden mide bölgesine kadar tarandı. Şu an için hayati tehlike yok.

Sol göz çevresinde kanaması var. Orada küçük bir çatlak var. Önemli bir hayati tehlike gözükmüyor. Kafa travması olması sebebiyle hocamızı sabaha kadar takip edeceğiz. Sabah gerekli tetkiklerin ardından göndereceğiz. Halil Umut Meler ile konuştuk. Hasta mahremiyetine girdiği için aktaramayacağım."

"UMUDUNU KAYBETMİŞ DURUMDAYDI"

Hakem Halil Umut Meler'i hastanede ziyaret eden Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas ise ziyaretin ardından şu ifadeleri kullandı:

"Çok mutsuz gördüm Halil Umut Meler, moral bozukluğu var doğal olarak. Geçmiş olsun mesajlarını ilettim. Hepimizi derinden yaralandı bu olay. Türkiye'nin dünyadaki imajı adına üzücü bir olay. Geçmiş olsun diyoruz, umarız bu son olur. Sporla şiddeti ayırmak gerekiyor.

Tasvip edilecek bir tarafı yok. Konuşmaya bile değmez. Hocanın kalben yaralandığını hissettim.

Halil Umut Meler spor adına umudunu kaybetmiş durumdaydı. Ülkenin dünyadaki imajı sarsıldı. Kavgada bile yere düşene vurulmaz. Hocanın yere düştüğünde atılan tekmelerden çok fazla etkilendiğini duydum."

Kaynak: Haber Global TV