Antalyasporlu Jehezkel'den skandal sevinç! Kadro dışı bırakıldı

İSTANBUL/İHA
Antalyaspor İsrail Filistin
Antalyasporlu Jehezkel'den skandal sevinç! Kadro dışı bırakıldı

Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel, Trabzonspor maçında yaptığı gol sevincinde İsrail'in Filistin'e yaptığı saldırılara destek verdi.

Süper Lig'in 20. haftasında Antalyaspor, sahasında karşılaştığı Trabzonspor ile 1-1 berabere kalırken, Akdeniz ekibinin golünü İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel kaydetti.

Jehezkel gol sevincini ise skandal bir şekilde yaptı. 28 yaşındaki kanat oyuncusu, gol sevincinde kolunda bulunan bandajdaki yazıları ekranlara gösterdi.

Sagiv Jehezkel'in İsrail ile Filistin arasındaki çatışmalara değinerek bandajına saldırıların başlangıç tarihi olan 7 Ekim, 100. gün ve İsrail bayrağını simgeleyen işaretleri yazması tepki çekti.

KADRO DIŞI BIRAKILDI!

Akdeniz ekibinden maç sonrasında yapılan açıklamada İsrailli futbolcunun yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakıldığı belirtildi.

Antalyaspor'dan konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

"Bugün Trabzonspor ile oynadığımız karşılaşmanın 68’inci dakikasında attığı golden sonra bileğindeki yazıyı paylaşarak ülkemizin milli değerlerine aykırı hareket ettiği görülen Sagiv Jehezkel’in yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakılmasına karar verilmiştir.

Yönetim Kurulumuz, sonunda şampiyonluk ya da kupa bile olsa, ülkemizin hassasiyetlerine karşı davranışlarda bulunulmasına asla müsaade etmeyecektir."