Ankaragücü ile Hatayspor golsüz berabere kaldı

Süper Lig Ankaragücü Hatayspor
Ankaragücü ile Hatayspor golsüz berabere kaldı
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'in 17. haftasında seyircisiz oynanan karşılaşmada Ankaragücü ile Hatayspor 0-0 berabere kaldı.

Süper Lig'in 17. haftasında MKE Ankaragücü kendi sahasında Hatayspor'u konuk etti.

Geçtiğimiz hafta yaşanan olaylar nedeniyle Eryaman Stadyumu'nda seyircisiz oynanan karşılaşma başladığı gibi 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Ankaragücü 17. dakikada Rijad Bajic'le bir penaltı atışından faydalanamadı.

Yenilmezlik serisini 4 maça çıkaran başkent temsilcisi puanını 19 yaptı ve 11. sırada yer aldı, puanını 19'a yükselten Hatayspor ise haftayı 10. basamakta tamamladı.

Hatayspor ligin 18. haftasında kendi sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek, Ankaragücü ise deplasmanda Pendikspor'a konuk olacak.

"BERABERLİK ADİL BİR SONUÇ"

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Ankaragücü Teknik Direktörü Belözoğlu, "Gece gündüz gibi iki tane farklı yarı. Beraberlik için üzgünüm ama ilk yarıda bence çok rahatlıkla maçı koparabileceğimiz bir performans vardı. Burada tabii bizde eksik olan bir kalite var. Bunu gerçekçi bir şekilde ifade etmek zorundayım. Kalite yüksek olsa bu maç rahatlıkla ilk yarıda bizim lehimize maçı koparabilecek hale gelebilirdi. İkinci yarıda bence yaptığımız hamleler de hiç etki göstermedi. Oyuncu değişikliklerinden sonra da oyun bizim adımıza çok da iyi değil.

Birçok kez de geriye gitti. İkinci yarıdan hiç memnun değilim. Bunu arkadaşlara da söyledim. Fakat ilk 45 dakikada gösterilen mücadele, istek, maç önü yaşlanan olayları düşündüğümüzde motivasyonu bu maçların kolay değil. Oyuncuları da anlamak gerekiyor ama kazansaydık ilk yarı da maçı koparabilecek oyunu oynamıştık. İkinci yarıda bence Hatay’ın hak ettiği bir oyun vardı. Sanki beraberlik bir adil sonuç gibi görünüyor” diye konuştu.

“ANKARAGÜCÜ İÇİN HER ŞEYİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM”

Son dönemde takım olarak kolay bir süreçten geçmediklerini aktaran Belözoğlu, “Bizim adımıza kolay bir süreç yok açıkçası. Yani biz şu an yaşadığımız süreç herkes tarafından malum oyuncuyu motive etmek, kulübün içinden geçtiği süreç, başkanımızın bulunduğu durum, bunlar bizim için tabii ki kolay durumlar değil. Bunu kabul etmemiz gerekiyor.

Ben kendi tarafımdan bakarsam, olumlu tarafı olarak bakabilirsem ben sahada kalmak için Ankaragücü’nün sahada güçlü kılmak için elimden gelen her şeyi yapmaya çalışacağım. Oyuncu grubunun da başkanının hapiste olduğunu bilerek kim mücadele ediyorsa benle beraber bu kulüple beraber yol yürümeye devam edecek” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Global TV