Ancelotti'den Arda Güler açıklaması: Real Madrid taraftarları çok keyif alacak

Real Madrid Arda Güler
Ancelotti'den Arda Güler açıklaması: Real Madrid taraftarları çok keyif alacak

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, kamp için gittikleri ABD'de açıklamalarda bulundu. İtalyan çalıştırıcı Arda Güler'in çok kaliteli bir isim olduğunu ve taraftarların genç yıldızı çok seveceğini söyledi.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, takımın sezon öncesi turu için gittiği Amerika Birleşik Devletleri'nde açıklamalarda bulundu.

Jude Bellingham, Joselu, Brahim, Fran Garcia ve Arda Güler gibi yeni transferlerin de yer aldığı kampta Real Madrid Milan, Barcelona gibi takımlarla hazırlık maçı yapacak.

Teknik Direktörü Carlo Ancelotti kampla ilgili ABD'de bazı açıklamalarda bulundu.

Ancelotti akredite basına verdiği demeçte Arda Güler'den de söz etti.

İtalyan Teknik Direktör, "Arda Güler'de çok fazla kalite var. Real Madrid taraftarlarının onun futbolundan çok keyif alacaklarını düşünüyorum" diyerek Milli futbolcuya övgüler yağdırdı.

İspanyol basınına göre sürpriz bir transfer olan Arda Güler, takımın 5. transferi olurken başka da transfer yapılmadı. Mbappe'nin ilerleyen günlerde transfer edileceği dedikoduları halen devam ederken Arda Güler'in vaat ettikleri Real Madrid taraftarlarını şimdiden heyecanlandırıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Arda Güler Transfer Haberleri Arda Güler Transfer Arda Güler Real Madrid Arda güler madrid Arda Güler Ancelotti Carlo Ancelotti