Adana Demirspor Yardımcı Antrenörü Serkan Damla: "Galatasaray'a karşı kendi oyunumuzu oynayamadık"

Galatasaray Adana Demirspor UEFA Şampiyonlar Ligi
Adana Demirspor Yardımcı Antrenörü Serkan Damla: "Galatasaray'a karşı kendi oyunumuzu oynayamadık"
FOTOĞRAF: DHA

Galatasaray'a 3-1 kaybeden Adana Demirspor'da yardımcı antrenör Serkan Damla, istediklerini sahaya yansıtamadıklarını ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını söyledi.

Adana Demirspor Yardımcı Antrenörü Serkan Damla deplasmanda Galatasaray'a 3-1 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Serkan Damla, Sarı-kırmızılılar karşısında kendi oyunlarını oynayamadıklarını ve ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını belirterek şunları söyledi:

"Maçın ilk yarısında hiçbir şey planladığımız gibi olmadı. Çok fazla uzun top oynadık. Devre arasında topa sahip olmamız gerektiğini söyledik. Sonrasında pozisyonlara girdik. Maç 2-2 olabilirdi. 3-4 net pozisyonumuz var.

Son dakika çıkarken topu kaptırdık ve penaltı oldu. İlk yarı ürkek oynadık, kendi oyunumuzu oynayamadık. İkinci yarı daha cesurduk. Maçı beraberliğe getirebilirdik ama mağlup oldu. Sonuçta Galatasaray deplasmanı. Adana Demirspor biraz kımıldadı. İnşallah önümüzdeki haftalarda daha iyi bir Adana Demirspor izlettireceğiz.

"DEĞİŞİKLİKLERDE GEÇ KALMADIK"

Oyuncu değişikliklerinde geç kalmadık. Oyundan düştüklerinde müdahale ettim. Bence tam zamanında değişiklik yaptım. Emre Akbaba ve Belhanda ile pozisyonlarımız vardı.

Yediğimiz golleri bireysel hatalardan değil, takım olarak yaptığımız hatalardan yedik. Bloklar arasında daha sıkı durabilseydik, o goller yemezdik. Duruş pozisyonundan dolayı o golleri yedik. 6 numara gibi oynatmadık. Badou N'Diaye'yi oraya çekip, Emre Akbaba'yı öne doğru atmayı düşündük. Orada kendi aralarında herhalde şey yapamadılar."

Galatasaray'ın önümüzdeki hafta Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Kopenhag ile yapacağı karşılaşma hakkında da konuşan Serkan Damla, "Galatasaray'a UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarılar diliyorum. İnşallah alınlarının akıyla çıkarlar" temennisinde bulundu.

Kaynak: Haber Global TV