Okan Buruk'tan penaltı tepkisi: "Farklı statlarda farklı kararlar veriliyor"

Galatasaray Okan Buruk Adana Demirspor UEFA Şampiyonlar Ligi
Okan Buruk'tan penaltı tepkisi: "Farklı statlarda farklı kararlar veriliyor"
FOTOĞRAF: AA

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Adana Demirspor maçının ardından yaptığı açıklamada aldıkları galibiyetin Şampiyonlar Ligi'ndeki Kopenhag maçı öncesinde kendileri için büyük moral olduğunu söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig'de Adana Demirspor'u 3-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

50 yaşındaki teknik adam, elde ettikleri galibiyetin Devler Ligi'nde Kopenhag ile yapacağı kritik maç öncesinde kendileri için büyük moral olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Maça çok iyi başladık. Oyunu iyi yönettik. Adana Demirspor'a çok fazla pozisyon vermeden 2-0 yaptık. İlk yarının sonundaki penaltı golü. Kuralın ne olduğunu öğrenirsek, bu pozisyon penaltı mı daha iyi anlayacağız. Farklı statlarda, farklı kararlar veriliyor. Penaltı verilebilir, saygı duyuyorum. Buna penaltı veriliyorsa, bütün hakemler bu pozisyonların hepsine penaltı vermeli. Herkesin istediği standart olması.

"TARAFTARLARIMIZA ZEVK VERDİK"

Galibiyet önemliydi, liderlik koltuğuna oturduk. Kazanma serimizi 3 maça çıkardık. Kopenhag maçı öncesi moral oldu. Sakatlık olmadan burayı atlattık. Oyun olarak taraftarlarımıza zevk verdik. Adana Demirspor çok iyi bir takım. Burada kazandığımız için çok mutluyuz.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"

Parken Stadı'nda önemli bir maça çıkacağız. UEFA Şampiyonlar Ligi'ne devam etmek istiyoruz. İyi oyunculara sahibiz, gruplarda iyi maçlar oynadık. Son 16'da bu oyunları oynarız. Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız futbol ileriye doğru bize ümit veriyor. İnşallah Türk futbolu için önemli bir gece olur. İkinci yol Avrupa Ligi ama bu aklımızda şu an yok.

DAVINSON SANCHEZ VE ZIYECH'DE SON DURUM

Davinson Sanchez koşulara başladı. Her şey yolunda giderse pazar günü bizimle antrenman yapmasını düşünüyoruz. Sonra karar vereceğiz. Hakim Ziyech'i de yavaş yavaş deneyeceğiz. Pazar günü net şekilde durumlarını göreceğiz ve karar vereceğiz. Oyuncularımız oynamak istiyor. Ancak önemlisi sağlıklı ve %100 şekilde oynamaları."

Kaynak: Haber Global TV