Kerem Aktürkoğlu: "Mauro Icardi'yi çok seviyorum, sahada hep birbirimizi arıyoruz"

Galatasaray Süper Lig Adana Demirspor
Kerem Aktürkoğlu: "Mauro Icardi'yi çok seviyorum, sahada hep birbirimizi arıyoruz"
FOTOĞRAF: AA

Galatasaraylı futbolculardan Kerem Aktürkoğlu, Sacha Boey ve Kerem Demirbay Adana Demirspor galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray'ın Adana Demirspor'u 3-1 yendiği maçta 1 gol, 1 asistlik performans sergileyen ve galibiyette önemli rol oynayan Kerem Aktürkoğlu maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Aktürkoğlu, Mauro Icardi ile saha içinde çok iyi anlaştığını belirterek "Önemli olan galibiyet. Hafta içi Kopenhag ile önemli bir maça çıkacağız. Moral kazanmak ve ligi de güzel şekilde devam ettirmemiz gerekiyordu. İlk yarının sonundaki penaltı bizi düşürdü, rakibi iştahlandırdı. Önemli olan kazanmaktı. Takım arkadaşlarımın ayağına sağlık.

Mauro Icardi'yi çok seviyorum. Sahada hep birbirimizi arıyoruz. Ancak önemli olan kazanmak. Takımıma yardım etmek için her zaman uğraşıyorum. Bu maçta skor anlamında katkı yaptım ama her anlamda elimden geleni yapıyorum. Umarım takım olarak böyle devam ederiz ve ligin sonunda yeniden şampiyonluğu kazanırız" ifadelerini kullandı.

"BU ŞEKİLDE DEVAM ETMELİYİM"

Bu sezon ligdeki ilk golünü kaydeden Sacha Boey ise önemli bir maç kazandıklarını ve bireysel anlamda ekstra çalışmalar yaptığını vurgulayarak "Bizim için önemli bir maçtı. Lider olmaya devam etmemiz için kazanmamız gerekiyordu. Hazırlıklarımızı yaptık ve kazandık.

Her maça iyi şekilde hazırlanıyorum. Takım haricinde de ekstra çalışıyorum. İyi performans gösterdiğimi düşünüyorum. Bu şekilde devam etmeliyim, iyi hissediyorum. Hocamız değişiklik yapılıp yapılmayacağını bilir" dedi.

"HER ŞEY BİZİM ELİMİZDE"

Kerem Demirbay ise maç sonunda yaptığı değerlendirmede, "Kendi performansımı konuşmak istemiyorum. Takım olarak iyi performans gösterdik. İlk yarı 3-0 yapmamız gerekirdi. İkinci yarı daha erken 3-1 yapmalıydık. Ancak maçı kazandık, en önemlisi bu.

Kopenhag maçı için kritik demek negatif bir şey. Pozitif durumdayız, her şey bizim elimizde. Takım olarak en iyi şekilde oynamak ve maçı kazanmak istiyoruz" yorumunu yaptı.

Kaynak: Haber Global TV