Acun Ilıcalı'dan Ferdi Kadıoğlu açıklaması: Onu satmamız için...

HABER MERKEZİ
Fenerbahçe Acun Ilıcalı Ferdi Kadıoğlu
Acun Ilıcalı'dan Ferdi Kadıoğlu açıklaması: Onu satmamız için...

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Youssef En-Nesyri'nin imza töreninde Ferdi Kadıoğlu hakkındaki transfer iddiaları hakkında konuştu.

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Youssef En-Nesyri için düzenlenen imza töreninde konuştu.

Acun Ilıcalı, Ferdi Kadıoğlu için gelen teklifleri açıklarken Ali Koç'un milli futbolcu için aldığı kararı da açıkladı.

En-Nesyri transferi hakkında konuşan Ilıcalı, "En-Nesyri için bizim basınımızda başka takımlarla temasta olduğu ve kafasının karışık olduğu haberleri çıktı. Biz bu haberleri gülümseyerek okuduk. 4 hafta önce ilk görüşmede Youssef, bize karşı sıcaklığını hissettirdi. Çabuk bir şekilde anlaştık. 40 Milyon euro'luk teklif almış oyuncu. Geçen sene Milan 30 milyon euro vermiş. Sevilla ile uzun görüşmeler yaptık. Başkanımız kulübün menfaatlerini ön planda tutuyor. 20 Milyon euro altında bir rakama Youssef'u kadromuza kattık. Çok mutluyuz. Youssef çok uzun sürdü, kafayı takmıştık. Jose Mourinho'nun bir numarasıydı, getirmek için inat ettik ve mücadele verdik" dedi.

FERDİ KADIOĞLU AÇIKLAMASI

Ilıcalı, "En çok Fenerbahçe oyuncularına ilgi var. O kadar çok transfer teklifi var ki, istersek tüm takımı satabiliriz. Başka etkenlerden şampiyonluğu etkilenmiş takımın oyuncularını yollamalı mıyız? Ferdi'nin değeri 30 milyon euro'nun üzerinde ve ciddi teklifler var. Aklımızın almadığı teklif gelmediği sürece, oyuncu satmayacağız. Düşünün Ferdi'ye gelen 30 milyon euro teklif normal ve bizi heyecanlandırmıyor" dedi.