En-Nesyri imzayı attı: Rakip takımlardaki forvetlere bakmıyorum

HABER MERKEZİ
Fenerbahçe Jose Mourinho
En-Nesyri imzayı attı: Rakip takımlardaki forvetlere bakmıyorum

Fenerbahçe, Sevilla'dan transfer ettiği Faslı forvet Youssef En-Nesyri için imza töreni düzenledi. Nesyri, "Rakip takımlardaki forvetlere bakmıyorum" açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe, Sevilla'dan transfer ettiği Faslı golcü Youssef En-Nesyri için imza töreni düzenledi.

En-Nesyri, törende şu açıklamalarda bulundu:

Fenerbahçe'de olduğum için çok mutluyum. Harika ve uzun zamandan beri bildiğim, takip ettiğim takım. Mario Branco'ya ve Ali Koç'a bana güvendikleri için teşekkür ederim. Aynı zamanda Jose Mourinho'ya da teşekkürler. Menajerime ve aileme de teşekkür ederim. Yanımdalar, buraya gelmemde çok yardımları dokundu. Sahada elimden geleni yapacağım, umarım taraftarlarımızı mutlu ederiz.

"PEK ÇOK TAKIM BENİ İSTEDİ AMA..."

Pek çok takım beni istedi ama Fenerbahçe'ye gelmek önemliydi. Verdiğim karardan rahatım. Gelmeden Ali Koç, Jose Mourinho ve Mario Branco ile konuştum. Süre biraz uzadı ama sonuçta geldim. Her şeyimi sahada vereceğim.

İki sene önce burada Fenerbahçe’ye karşı oynamıştım ve bu iki senedir takımı takip ediyorum. Çok güzel bir atmosfer vardı ve çok hoşuma gitmişti. Umarım onların bana gösterdiği sevgiye karşılık verebilirim.

"RAKİP TAKIMLARDAKİ FORVETLERE BAKMIYORUM"

Ben açıkçası rakip takımlardaki forvetlere bakmıyorum. Kendi işime bakıyorum ve neler yapabileceklerimi biliyorum. Buraya kupalar kazanmaya geldim. Taraftarlarımıza şunu söylemek isterim kupalar kazanmak için her şeyimi vereceğim.