Abdullah Avcı: "Transfere değil, taraftara ihtiyacımız var"

Trabzonspor
Abdullah Avcı: "Transfere değil, taraftara ihtiyacımız var"

Süper Lig'in 15. haftasında sahasında lider Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup eden Trabzonspor'un tecrübeli teknik direktörü Abdullah Avcı, "Henüz hiçbir şey kazanmadık, sadece bir maç kazandık. Transfere değil, taraftara ihtiyacımız var" açıklamasında bulundu.

Süper Lig'de 15. haftanın dev maçında Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti.

İlk yarısı golsüz eşitlikle geçilen mücadelenin 57. dakikasında Fenerbahçe, Miguel Crespo'nun ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı.

Trabzonspor, 61. dakikada Maxi Gomez ve 90+10. dakikada Trezeguet'nin attığı gollerle karşılaşmayı 2-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu.

Zorlu mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, "Bir şeye inanıyorsan, onun üstünde çalışmaya devam edersin. Biz lig arasında 22 maçlık swot analizi yaptık, oyuncular buna cevap verdi. Kasım ayını bekleyin diye mesaj vermiştim. Oyunu değiştirdik. Bu oyuna uygun oyuncularla oynayıp performansları yukarı çekmeye başladık. Bu oyunu geliştirerek devam etmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Taraftarın kendilerine güvenmesini ve desteklerini isteyen Avcı, "25 ay, 3 kupa. Prestijini yükselten bir takım olduk. Taraftarlar bana nasıl saygı ile yaklaşıyorlarsa, Trabzonspor'a da öyle yaklaşsınlar. Bir maç kazandık, henüz hiçbir şey kazanmadık. Transfere değil, taraftara ihtiyacımız var." dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Trabzonspor Abdullah Avcı Trabzonspor Fenerbahçe maçı