Abdullah Avcı: "Ortada bir kupa varsa Trabzonspor her zaman taliptir"

Süper Lig Trabzonspor Abdullah Avcı
Abdullah Avcı: "Ortada bir kupa varsa Trabzonspor her zaman taliptir"
FOTOĞRAF: AA

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Çorum FK maçının ardından yaptığı değerlendirmede mücadele ettikleri tüm kupalara talip olduklarını söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Çorum FK'yı 3-1 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Deneyimli çalıştırıcı, ortada bir kupa varsa Trabzonspor'un o kupayı almak için mücadele edeceğini vurgulayarak şunları söyledi:

"Oyun organizasyonundan bahsediyoruz, bunu geliştirmek için çok çalışacaksınız. Bir şeyleri geliştirmen için kaliteyi de geliştirmen gerekiyor. Bu işler Playstation değil. Çok eksiklerimiz var. Ulaşılabilir hedefimiz Avrupa kupalarına gitmek. Devre arasına itibariyle oyuncu kalitesi olarak üzerine koymamız gerekiyor.

Ben bu şehrin nasıl bir oyun istediğini bilen ve gerçekleştiren bir teknik direktörüm. Bugün kazandık, bir pansuman kupada devam edebilmek. Şimdi Gaziantep maçına döneceğiz. En iyi şekilde hazırlanacağız.

"DOĞRU ZAMANDA KULLANMAK İSTİYORUZ"

Enis Destan, 2 sene önce ben buradayken potansiyel oyunculardan biriydi. Maç oynaması gelişimine katkı sağlıyor. Takıma yardımcı oluyor. Biz de onu bu şekilde ödüllendiriyoruz. Bugün ilk defa Umut süre aldı. Şehir herkesi bir anda görmek istiyor ama öyle olmuyor. Doğru zamanda kullanmak istiyoruz.

Bir kupa varsa ortada Trabzonspor her zaman taliptir. Trabzon, bu kupayı 9 kez kazanmış bir şehirdir."

"ENERJİ DOLU OLARAK GELDİ"

Trabzonspor'un Makedon futbolcusu Enis Bardhi, Abdullah Avcı ile çalışmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek "Maçtan önce zor bir maç olacağının farkındaydık. bu tür maçlarda beklenmedik sonuçlar oluşabilirdi. Bizim adımıza önemli bir galibiyet oldu. Trabzonspor çıktığı her maçı kazanmaya çalışır, önünde bir kupa varsa bunun en büyük adaylarındandır.

Hocamızla çalışıyor olmaktan dolayı çok mutluyuz. Hocamız enerji dolu olarak geldi. onun verdiği taktikleri en iyi şekilde sahada yansıtmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Haber Global TV