Kayserispor Başakşehir maçı CANLI İZLE

Başakşehir Kayserispor Süper Lig

Kayserispor ile Başakşehir, Süper Lig'in 23. haftasında Kadir Has Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Maç saat kaçta, hangi kanalda? Saat 18:00'da başlayan Kayserispor Başakşehir müsabakası Bein Sports 3 kanalından canlı yayınlanıyor. Kayserispor Başakşehir maçı canlı yayın bilgileri haberimizde.

Kayserispor ile Başakşehir, Süper Lig'in 23. haftasında Didi Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Maç saat kaçta, hangi kanalda? Saat 18:00'da başlayan Kayserispor Başakşehir müsabakası Bein Sports 3 kanalından canlı yayınlanıyor. Kayserispor Başakşehir maçı canlı yayın bilgileri haberimizde.

Süper Lig'de 23. haftada Kayserispor evinde Başakşehir'i ağırlıyor. Zorlu maçın canlı yayın bilgileri haberimizin devamında.

Kayserispor Başakşehir maçı saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilir?

Kayserispor ve Başakşehir arasında oynanan müsabaka saat 18:00'da başlarken Bein Sports 3 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Kayserispor Başakşehir maçı canlı izle

İki ekip arasında oynanan maçı şifresiz canlı izleyebilmek için Digitürk'te ilgili spor paketi abonesi olmak gerekiyor.

Kayserispor Başakşehir maçını radyodan canlı dinle

Süper Lig’de oynadığı son dört maçta 6 puan kaybeden İstanbul Başakşehir (1G), önceki 10 karşılaşmada kaybettiği puan miktarını geride bıraktı (5 puan; 8G 1B 1M).

İstanbul takımlarını konuk ettiği son üç maçı kazanan Kayserispor, önceki sekiz karşılaşmada bu sayıda galibiyet aldı (1B 4M).

Süper Lig’de çarşamba günleri oynadığı sekiz maçı kaybetmeyen Kayserispor (5G 3B), aldığı galibiyetlerde toplam 15 gol sevinci yaşadı (ortalama 3 gol).

Bu sezon Süper Lig’de maç başına en fazla isabetli pas yapan (459.5 pas) ve en yüksek pas isabet oranına (%86.9) sahip olan takım İstanbul Başakşehir.

Bu sezon Süper Lig’de Kayserispor’un en golcü oyuncusu olan Mame Thiam (9 gol), sezonun ilk yarısında İstanbul Başakşehir karşısında takımının galibiyet golünü kaydeden isimdi (1-0).

Kaynak: Haber Global TV

canlı maç izle Kayserispor Başakşehir maçı şifresiz izle Bein sports 3 şifresiz izle canlı izle