Sosyal medya onu konuştu... İşte Erdoğan'a aşı yapan doktor

Cumhurbaşkanı Erdoğan
Sosyal medya onu konuştu... İşte Erdoğan'a aşı yapan doktor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Ankara Şehir Hastanesi'nde Covid-19 aşısı yaptırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aşı yapan doktor merak konusu oldu. Erdoğan'a aşı yapan doktorun Doç. Dr. İhsan Ateş olduğu öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Ankara Şehir Hastanesi'nde Covid-19 aşısı yaptırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aşı yapan doktor merak konusu oldu.

Erdoğan'a aşı yapan doktorun Ankara Şehir Hastanesi İdare ve Eğitim Sorumlusu İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. İhsan Ateş olduğu öğrenildi.

Sosyal medya onu konuştu... İşte Erdoğan'a aşı yapan doktor - Resim : 1

Doç. Dr. Ateş, pandemi sürecinde Covid-19'dan korunmaya dikkat çekmek için çeşitli açıklamalarda bulunmuştu. Doç. Dr. Ateş, son yapılan çalışmalara göre, Covid-19'un kapalı ortamda havada daha fazla kaldığına ve bulaştırıcılık yükünün daha fazla tespit edildiğine dikkati çekmişti.

DOÇ. DR. ATEŞ: AÇIK ORTAMDA DAHİ OLSA...

Doç. Dr. Ateş, "Temaslılarla ya da hastalarımızla konuştuğumuzda kapalı ortamlarda mesafeyi koruyacak şekilde maskeye dikkat ederek bulunulması ve kapalı ortamda bir kalabalığa girilmemesini öneriyoruz. Açık ortamda dahi olsa maske takılmış olsa dahi iki birey arasında mesafe korunmadığı zaman düşük miktarda da bulaşıcılık riski vardır. Onun için bizim üçlü dediğimiz maske her alanda mesafe ve her yerde temizlik kuralı geçerli. Kapalı ortamda bu risk daha fazla" açıklamasında bulunmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Ankara Şehir Hastanesi cumhurbaşkanı erdoğan covid-19 aşısı