Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs aşısı oldu: 25-30 milyon doz daha aşı gelecek

Recep Tayyip Erdoğan koronavirüs

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Şehir Hastanesi'nde CoronaVac aşısı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah çok kısa süre içinde tüm vatandaşlarımızı aşılamayı hedefliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun." dedi

Dünkü Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından acil kullanım onayının verilmesiyle bugün, koronavirüs aşıları Türkiye genelinde sağlık çalışanlarına uygulandı.

Dün, ilk aşıyı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca olmuş, ardından Bilim Kurulu üyeleri ve bazı doktorlar aşı yaptırmıştı. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ANKARA ŞEHİR HASTANESİ'NDE AŞI OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Şehir Hastanesi'nde koronavirüs aşısı oldu.

"BEN DE AŞI OLDUM" PAYLAŞIMI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Telegram hesabından "Bende aşı oldum" paylaşımında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs aşısı oldu: 25-30 milyon doz daha aşı gelecek - Resim : 1

AŞININ ARDINDAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İnşallah çok kısa süre içinde tüm vatandaşlarımızı aşılamayı hedefliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Başarıyla devam eden aşı programımızda şu ana kadar 254 bin sağlık çalışanımız ilk doz aşılarını oldu. Ben de onlara katılarak aşılandım" dedi.

"25-30 MİLYON DOZ DAHA AŞI GELECEK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Özellikle şöyle bir istirhamım var; başta tüm siyasi liderler olmak üzere, tüm milletvekilleri olmak üzere, lider kadrolar olmak üzere, bu kampanyayı güçlü kılma noktasında onların da belirlenmiş olan aşılanma noktalarında bu aşıyı teşvik ederlerse çok çok isabetli olacağına inanıyorum. Başarıyla devam eden aşı programımızda şu ana kadar 254 bin sağlık çalışanımız ilk doz aşılarını oldu. Ben de onlara katılarak aşılandım. İnşallah çok kısa süre içinde tüm vatandaşlarımızı aşılamayı hedefliyoruz.25-30 milyon daha doz aşı gelecek. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs aşısı oldu: 25-30 milyon doz daha aşı gelecek - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

son dakika son dakika haber