Rize'de acı olay: Yatalak hasta, elektrikli ısıtıcıdan çıkan yangında can verdi

Rize Gündem haberleri Hayatını kaybetti
Rize'de acı olay: Yatalak hasta, elektrikli ısıtıcıdan çıkan yangında can verdi

Rize'nin merkeze bağlı Taşköprü köyünde akşam saatlerinde 3 katlı müstakil bir eve elektrikli ısıtıcı kaynaklı çıkan yangında 80 yaşındaki yatalak hasta Emine Kurtuluş hayatını kaybetti.

Rize'de elektrikli ısıtıcı nedeniyle çıkan yangın nedeniyle bir kişi yaşamını yitirdi. 

Rize'de elektrikli ısıtıcıdan çıkan yangında yatalak hasta Emine Kurtuluş (80) hayatını kaybetti.

Merkeze bağlı Taşköprü köyünde akşam saatlerinde 3 katlı müstakil evde elektrikli ısıtıcı kaynaklı yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm evi kaplarken, çevredekilerin ihbarıyla adrese itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alevlere müdahale eden ekipler yangını kontrol altına aldı.

Ekiplerin incelemesinde evde yatalak hasta Emine Kurtuluş’un cansız bedenine ulaşıldı.

 Kurtuluş'un cenazesi, savcılık incelemesi sonrası adli tıp kurumuna kaldırıldı.

 

İZMİR'DE 10 METRE YÜKSEKLİKTEN DÜŞEN İŞÇİ ÖLDÜ

İzmir'in Urla ilçesinde bir inşatta kalıp ustası olarak çalışan 37 yaşındaki İbrahim Erden, beton mikserinin çarpması sonucu 10 metre yükseklikten düşerek yaşamını yitirdi.

İzmir'in Urla ilçesinde bir hafta önce yıldırım çarpması sonucu yaralanan kalıp ustası, 10 metre yükseklikten düşerek can verdi.

İzmir'in Urla ilçesinde bir inşaatta kalıp ustası olarak çalışan İbrahim Erden (37) beton mikserinin hortumunun çarpması sonucu 10 metre yükseklikten düşerek hayatını kaybetti. Erden'in bir hafta önce de inşaatta çalışırken yıldırım düşmesi sonucu yaralandığı öğrenildi.

10 METRE YÜKSEKLİKTEN BOŞLUĞA DÜŞTÜ

Olay, bugün saat 13.00 sıralarında Kuşçular mahallesindeki bir şantiyede meydana geldi. İnşaatta kalıp ustası olarak çalışan İbrahim Erden'e beton mikserinin hortumu çarptı.

Çarpmanın etkisiyle dengesini kaybeden Erden, yaklaşık 10 metrelik yükseklikten boşluğa düştü.

YARALI İŞÇİ, YAPILAN TÜM MÜDAHALEYE RAĞMEN KURTARILAMADI

Zemine çarparak hareketsiz şekilde kalan Erden'i gören mesai arkadaşlarının ihbarı üzerine jandarma ve sağlık ekipleri adrese sevk edildi.

Ağır yaralandığı belirlenen Erden, 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı işçi, doktorların müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.

BİR HAFTA ÖNCE DE İNŞAATTA ÇALIŞIRKEN YILDIRIM DÜŞMESİ SONUCU YARALANDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Erden'in bir hafta önce de inşaatta çalışırken, yıldırım düşmesi sonucu yaralandığı ortaya çıktı. Erden'in cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA