Zor günler geçiren Neslihan Atagül sağlık durumunu anlattı!

Zor günler geçiren Neslihan Atagül sağlık durumunu anlattı!

Neslihan Atagül Doğulu, son dönemde yaşadığı 'geçirgen bağırsak sendromu' hastalığı nedeniyle zor günler geçiriyor. Zekeriyaköy'de objektiflere takılan güzel oyuncu sağlık durumu ile ilgili soruları yanıtladı. 

Zekeriyaköy'de bulunan bir eczane çıkışında yeğenini araca bindirmeye çalışan Neslihan Atagül Doğulu, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Amerika'nın en çok okunan dergisi HOLA! USA'ya kapak olan Doğulu, "Çok teşekkür ederim arkadaşlar, mutluyuz. Pek söylenecek bir şey de yok" dedi.

Bu durumun Türkiye’de bir ilk olduğunun hatırlatılması üzerine 28 yaşındaki başarılı oyuncu, "Galiba öyle bir şey olmuş" karşılığını verdi.

Miliyet'te yer alan habere göre, Doğulu, sağlık durumuyla ilgili,  "Artık daha iyiyim tabii. Dinleniyorum, kendimi çok yormayacak şeyler yapıyorum. Ama daha iyiyim" dedi.

Ünlü oyuncu, daha sonra aracının direksiyonuna geçerek uzaklaştı.

Zor günler geçiren Atagül, "Daha iyiyim. Gördüğünüz gibi, iki adım atınca yoruluyorum ama en azından biraz daha hayata karışmaya başladım. İyiyim yani" ifadelerini kullanmıştı.

Rol aldığı diziye veda eden oyuncu, "4-5 kilo verdim. Öyle olmak durumunda kaldı. Dinlenmem gerekiyordu. Bünyem pek kaldıramadı yoğun tempoyu. O sebeple ayrıldım" demişti.

Neslihan Atagül Neslihan Atagül Doğulu