Neslihan Atagül'ün şöhreti ülke sınırlarını aştı! Bir ilki gerçekleştirdi

Sefirin Kızı

Sağlık sorunları nedeniyle Sefirin Kızı dizisinden ayrılan ünlü oyuncu Neslihan Atagül bir ilke daha imza attı. Atagül, Latin Amerika'nın en çok okunan dergilerinden birine kapak oldu.

Star TV'de ekrana gelen Sefirin Kızı dizisine geçtiğimiz haftalarda veda eden ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün şöhreti ülke sınırlarını aştı. Güzel oyuncu, Amerika’nın en çok okunan yayınlarından 'HOLA! USA' dergisine kapak oldu. Böylece Atagül, Hola dergisinin Amerika edisyonunda kapak güzeli yapılan ilk Türk unvanını almayı başardı. 

Neslihan Atagül'ün şöhreti ülke sınırlarını aştı! Bir ilki gerçekleştirdi - Resim : 1

Sefirin Kızı dizisine mücadele ettiği geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle veda eden Atagül dergiye birbirinden güzel pozlar verdi. Derginin tanıtım videosunda İspanyolca konuşan güzel oyuncu beğeni topladı.

Neslihan Atagül'ün şöhreti ülke sınırlarını aştı! Bir ilki gerçekleştirdi - Resim : 2

45 kiloya kadar düştüğü öne sürülen oyuncunun sağlıklı görüntüsü sevenlerini mutlu etti. 

Neslihan Atagül'ün şöhreti ülke sınırlarını aştı! Bir ilki gerçekleştirdi - Resim : 3

"BİRAZCIK DİNLENMEYE İHTİYACIM VARDI"

Sağlık durumu hakkında takipçilerine sık sık sosyal medya hesabından bilgi veren Atagül, son olarak şu bilgiyi paylaşmıştı:

“Selamlar herkese. Öncelikle bana attığınız destek mesajları için, iyi dilekleriniz için, iyi niyetleriniz için, ziyaretleriniz için, hediyeleriniz için, dualarınız için, binlerce kez teşekkür ederim. Çok incesiniz.

Beni yalnız bırakmadınız. Çok sağ olun. Gördüğünüz gibi fena sayılmam. İyiyim. İyi olmaya da gayret ediyorum. Birazcık dinlenmeye ihtiyacım vardı. Hâlâ da var. O yüzden biraz daha dinleneceğim. Ama iyiyim."

Neslihan Atagül'ün şöhreti ülke sınırlarını aştı! Bir ilki gerçekleştirdi - Resim : 4

GEÇİRGEN BAĞIRSAK SENDROMU NEDİR?

Sızdıran bağırsak sendromu, bağların açılması ile ilgili bir durumdur. Bu bağlar bağırsaklardan kan dolaşımına sadece sindirilmiş besinlerin, mineral ve vitaminlerin girmesine izin veren geçiş noktalarıdır. Eğer bağırsaklardaki hücreler arası bağlar bozulursa, kan dolaşımına zararlı maddeler ve toksinler geçebilmektedir. Yine sıkı bağlar, toksinler, mikroplar ve sindirilmemiş yiyecek parçacıklarını tutmakta ve bağırsağa hasar vermektedir. Sızan patojenler ya da iyi sindirilmemiş besinler kan dolaşımına karışır, bağışıklık sistemi ise tanımadığı bu maddelere karşı saldırıya geçmektedir. Yani bağışıklık sistemi kendi dokusuna saldırmaktadır.

Kaynak: Haber Global TV

Neslihan Atagül Neslihan Atagül'ün son hali Neslihan Atagül'ün pozları