Sağlık sorunları yaşayan Neslihan Atagül estetik mi yaptırdı?

Sefirin Kızı Magazin Haberleri
Sağlık sorunları yaşayan Neslihan Atagül estetik mi yaptırdı?

Sağlık sorunları nedeniyle Sefirin Kızı dizisine veda eden Neslihan Atagül, Latin Amerika'nın en çok okunan dergilerinden birine kapak oldu. Ünlü oyuncunun son görünümü estetik yaptırdığı iddialarını gündeme getirdi. 

Star TV'de ekrana gelen Sefirin Kızı dizisine geçtiğimiz haftalarda veda eden ünlü oyuncu Neslihan Atagül, bir ilki gerçekleştirdi. 

Güzel oyuncu, Latin Amerika’nın en çok okunan yayınlarından 'HOLA! USA' dergisine kapak oldu. Böylece Atagül, uluslararası bir derginin kapağında yer alan ilk Türk aktris unvanını aldı. 

Sağlık sorunları yaşayan Neslihan Atagül estetik mi yaptırdı? - Resim : 1

Çekimde birbirinden güzel pozlar veren Atagül'ün dergiye verdiği bir fotoğrafı sosyal medyayı ikiye böldü. Neslihan Atagül'ün fotoğraf karesine yansıyan değişimi bazı takipçileri estetik yaptırdığı şeklinde yorumlarken, bir kısım takipçileriyse photoshop'un fazla kaçtığını belirtti. 

Sağlık sorunları yaşayan Neslihan Atagül estetik mi yaptırdı? - Resim : 2

Derginin tanıtım videosunda İspanyolca konuşan güzel oyuncu beğeni topladı. 45 kiloya kadar düştüğü öne sürülen oyuncunun sağlıklı görüntüsü sevenlerini mutlu etti. 

Sağlık sorunları yaşayan Neslihan Atagül estetik mi yaptırdı? - Resim : 3

"BİRAZCIK DİNLENMEYE İHTİYACIM VARDI"

Sağlık durumu hakkında takipçilerine sık sık sosyal medya hesabından bilgi veren Atagül, son olarak şu bilgiyi paylaşmıştı:

“Selamlar herkese. Öncelikle bana attığınız destek mesajları için, iyi dilekleriniz için, iyi niyetleriniz için, ziyaretleriniz için, hediyeleriniz için, dualarınız için, binlerce kez teşekkür ederim. Çok incesiniz.

Sağlık sorunları yaşayan Neslihan Atagül estetik mi yaptırdı? - Resim : 4

Beni yalnız bırakmadınız. Çok sağ olun. Gördüğünüz gibi fena sayılmam. İyiyim. İyi olmaya da gayret ediyorum. Birazcık dinlenmeye ihtiyacım vardı. Hâlâ da var. O yüzden biraz daha dinleneceğim. Ama iyiyim."

KADİR BİR DEDİĞİNİ İKİ ETMİYOR! 

geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle zor günler yaşayan Neslihan Atagül'ü eşi Kadir Doğulu bir an olsun yalnız bırakmıyor.

Sağlık sorunları yaşayan Neslihan Atagül estetik mi yaptırdı? - Resim : 5

Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu, Instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı son paylaşımında eşi Kadir Doğulu'nun kendisine olan desteğini gözler önüne serdi.

Sosyal medyada yer alan karede Kadir Doğulu, eşinin ayakkabı bağcığını bağlıyor. Yakışıklı oyuncunun bu hareketi hayranlarından tam not aldı.

Kaynak: Haber Global TV

Neslihan Atagül Neslihan Atagül'ün hastalığı Neslihan Atagül'ün son hali Neslihan Atagül'ün pozları Neslihan Atagül fotoğrafları magazin haberleri