Yoğun bakıma kaldırılan Burak Sergen'in hastalığı belli oldu

koronavirüs Sadakatsiz
Yoğun bakıma kaldırılan Burak Sergen'in hastalığı belli oldu

Geçtiğimiz günlerde evine fenalaşıp hastaneye kaldırılan Burak Sergen'in tedavisi yoğun bakımda sürüyor. Ünlü oyuncunun nişanlısı Nihan Ünsal, Sergen'in sağlık durumuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin setinden peş peşe hastalık haberleri geldi. Dizide Haluk karakterini canlandıran Burak Sergen, pazartesi akşamı evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Solunum güçlüğü çeken ve akciğerlerinde enfeksiyon olan 60 yaşındaki sanatçı, yoğun bakıma alındı.

Yoğun bakıma kaldırılan Burak Sergen'in hastalığı belli oldu - Resim : 1

Sergen'in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda 2 kovid-19 testi sonucunun da negatif çıktığı söylenmiş ve sevenlerinden dua istenmişti. Usta oyuncunun nişanlısı Nihan Ünsal ise dün yaptığı paylaşımda "Kendisinin durumunda bir değişiklik yok, stabil. Yeniden yapılan koronavirüs testleri negatif çıktı. Tedavisi yoğun bakımda devam ediyor" ifadelerini kullanmıştı.

Yoğun bakıma kaldırılan Burak Sergen'in hastalığı belli oldu - Resim : 2

“KORONAVİRÜS TANISI KONDU”

hurriyet.com.tr'nin ulaştığı Nihan Ünsal, ünlü oyuncunun sağlık durumuyla ilgili yeni gelişmeleri paylaştı. Ünsal, Burak Sergen’in durumunun ciddiyetini koruduğunu belirterek " Sağlık durumunda bir değişiklik yok. Koronavirüs testleri hep negatif çıktı ama son olarak  akciğer tomografisi ile koronavirüs tanısı kondu. Bir an önce iyileşmesi için dua ediyoruz" dedi.

ACİL ŞİFALAR DİLERİZ

MedYapım'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 'Kıymetli oyuncumuz Burak Sergen’in covid sebebiyle 3 gündür hastanede yoğun bakım tedavisi devam etmektedir. Kendisine MedYapım ailesi olarak acil şifalar dileriz...' denildi.

Yoğun bakıma kaldırılan Burak Sergen'in hastalığı belli oldu - Resim : 3

OĞLUNDAN KÖTÜ HABER GELDİ

Covid-19 nedeniyle 3 gündür hastanede yoğun bakım tedavisi gören oyuncu Burak Sergen'in oğlundan da kötü haber geldi. Burak Sergen'in Işıl Sergen ile evliliğinden dünyaya gelen Cansın Sergen'in de Covid-19 test sonucu pozitif çıktı. 11 yaşındaki Cansın Sergen'in hastalığı hafif geçirdiği öğrenildi.

Yoğun bakıma kaldırılan Burak Sergen'in hastalığı belli oldu - Resim : 4

Sadakatsiz dizisi koronavirüs Burak Sergen Burak Sergen koronavirüs Burak Sergen sağlık durumu Covid-19