Emanet'in Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan: Bebek sevmek için evlenmeye karşıyım!

Emanet
Emanet'in Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan: Bebek sevmek için evlenmeye karşıyım!

Her gün izleyici karşısına çıkıp reyting listelerinde birbirinden ünlü yıldızları geride bırakıyor. Canlandırdığı Yaman karakteriyle Türk halkının gönlünde yer edinmeyi de başaran oyuncu Halil İbrahim Ceyhan, "Rakiplerimiz başarımızı dert etsin" diyor.

Başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu’nun paylaştığı günlük dizi Emanet, Akıncı, Seni Çok Bekledim, Payitaht Abdülhamid, Sefirin Kızı gibi yüksek bütçeli yapımları geride bırakmayı başarıyor.  

Şu sıralar bu başarının keyfini çıkaran Emanet’in yıldızı Halil İbrahim Ceyhan’la sohbete diziden başladık, evliliğe bakış açısına kadar uzandık…

Emanet ile her gün seyirci karşısına çıkıyorsunuz. Nasıl bir yolculuk sizin için?

Heyecan ve sürprizlerle dolu bir serüven. Her gelen bölümde karakterin ve olayların evrildiği durumlar bizi de keyifle çalışmaya sevk ediyor.

Emanet’te canlandırdığınız Yaman karakteriyle benzer özellikleriniz var mı?

Yaman disiplinli, özgüven sahibi, güçlü bir karakter. Bu bağlamda benzer yönlerimiz çok var.

Korona vakaları dizi setlerinde krizlere neden oluyor. Hatta geçtiğimiz haftalarda Emanet dizisinde de koronavirüs nedeniyle sete ara verildiği haberleri gündeme geldi…

Bu virüs hayatımızın hassas bir parçası haline geldi. Ekip olarak belirlenen kurallara dikkat ederek çalışmaya devam ediyoruz. Testlerimiz yapılıyor, kaldığımız yerden devam ediyoruz. Umarım en kısa zamanda atlatırız ve çark dönmeye devam eder.

Emanet'in Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan: Bebek sevmek için evlenmeye karşıyım! - Resim : 1

"RAKİPLERİMİZ BAŞARIMIZI DERT ETSİN"

Emanet’in reytingleri haftalık rakiplerine kafa tutuyor. Günlük yayınlanan bir dizinin yüksek bütçeli rakipleri karşısında verdiği bu mücadeleyi siz nasıl yorumluyorsunuz?

Biz tüm ciddiyet ve enerjimizle bu işe yüreklendik. Sonuçta ortaya kaliteli bir iş çıkarıyoruz, bu samimiyeti ve duyguyu da izleyici alıyor… Sonuçlar bizi çok mutlu ediyor. Başarımızı rakiplerimiz dert etsin.

“AKSİYON SAHNELERİNİ 2 SAATTE ÇEKİYORUZ”

Günlük dizi çekmenin zorlukları neler?

Gerçekten yoğun bir emek sarf ediyoruz. Bazen setlerde haftalık denk geldiğimiz projeler oluyor, onlarla kıyasla 3 kat daha yoğun olduğumuzu görüyoruz. Diğer dizilerde yarım gün hatta bir gün ayrılması gereken yoğun aksiyon sahnelerini biz aynı kalitede 2 saate çekiyoruz.

Sosyal medyanın başrol oyuncularını belirlemede etkisi olduğuna inanıyor musunuz?

Doğru kullanıldığı sürece etkisinin olduğunu düşünüyorum ama sadece sosyal medyaya bakılıp başrol oyuncularının belirlendiğine inanmıyorum.

Emanet'in Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan: Bebek sevmek için evlenmeye karşıyım! - Resim : 2

“HAYRANLARIM TEPKİ GÖSTERDİ”

Dizinin reytinglerinin iyi gitmesine rağmen sizin Instagram’da mavi tik alamamanız çok konuşulmuştu…

Henüz bizi izlememişler demek ki (Gülüyor). Mavi tik alamama dizi hayranları tepki gösterdi asında. Bu da işimizdeki gösterdiğimiz başarının sevenler tarafından başka bir yorumu.

İlk görüşte aşka inanır mısınız?

Aşk, yaşamsal bir döngünün bir parçası… Yaşamak lazım, edebi cümlelerle ifade etmeyi doğru bulmuyorum.

Gelecek planlarınız arasında evlilik var mı?

Evlilik özel bir sorumluluk. Bebek sevmek için evlenmeye karşıyım. Kaliteli bireyler yetiştirmek çok önemli. Zamanı geldiğinde umarım ben de yaşarım.

Oyunculuğun yanı sıra müzikle de ilgileniyorsunuz. Oyunculuğu mu, şarkıcılığı mı kendinize daha yakın buluyorsunuz?

Müzik benim özel alanım ama oyunculuk da her zaman önceliğim olmuştur. Şarkılar yazmaya devam ediyorum. Şarkılarımı başka seslerden duymak da, bana büyük keyif veriyor. Belki yakında sürpriz bir müzik projesi olabilir.

Kaynak: Web Özel

Halil İbrahim Ceyhan Emanet dizisi Halil İbrahim Ceyhan evli mi Halil İbrahim Ceyhan kimdir