Vasilik tartışmalarının gündemindeki Britney Spears bu kez de çıplak fotoğrafıyla gündem oldu

Instagram
Vasilik tartışmalarının gündemindeki Britney Spears bu kez de çıplak fotoğrafıyla gündem oldu

2008 yılından vasisi olduğu beri kızının milyonlarca dolarlık varlığını yöneten ve dünyaca ünlü şarkıcı kızı Britney Spears'ın her hareketine karışan babası Jaime Spears hakkında olumlu bir karar çıkmazken, Britney Spears, son olarak Instagram'da yayınladığı gizemli çıplak fotoğrafıyla olay oldu

Babasının hayatını ve parasını kontrol ettiği 13 yıllık vasiliğin ardından ünlü şarkıcı Britney Spears sessizliğini bozarak bbabası Jamie Spears'ın 13 yıldır süren vasiliğine ilişkin davada konuşan Spears, moralini bozan ve kendisini köleleştirilmiş hissetmesine neden olan bu 'duygusal istismar'ın sona ermesini istemişti. 

39 yaşındaki şarkıcının finansal ve kişisel hayatının kontrolü, 2007 yılında geçirdiği psikolojik rahatsızlığın ardından tamamen babası Jamie Spears'ın kontrolüne geçmişti.

Geçen hafta bikinili paylaşımlarıyla dikkat çeken Britney Spears, bu defa da çıplak fotoğrafıyla gündemde. Spears, sadece sırtının göründüğü fotoğrafını bale ayakkabıları emojisiyle paylaştı. Ancak Spears’ın sosyal medyada yaptığı paylaşımlar çoğu hayranından beğeni alsa da bazı takipçilerinin de "Böyle bir dönemde neden bu tip paylaşımlar yapıyor diye yorum yapmasına neden oldu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

 

"HAYATIMI GERİ İSTİYORUM" İSYANI

Babası Jamie Spears'ın tüm turneleri, buradan elde ettiği kazançları, evlenip evlenmemesi ve hatta sosyal medyadaki paylaşımlarını bile babasının kontrol ettiği belirtiliyordu.

Bu durumun şarkıcının ruh sağlığını daha kötü hale getirdiğini ve zor durumda olduğunu belirten şarkıcının hayranları "Free Britney" kampanyası başlatmış ve Spears'ın kendi hayatını kontrol edebilmesini talep etmişti.

Şarkıcı, babasının kendisine rahim ağzı araç takmasını isteyerek erkek arkadaşıyla evlenmesini veya bebek sahibi olmasını engellemek istediğini, onu psikiyatrik ilaçlara zorlamak ve sürekli olarak "sarhoş" hissetmesine neden olmakla suçlamıştı.

"Kademeli olarak ilerlemek istiyorum. Evlenip bir bebek sahibi olabilmek istiyorum. Ancak şu anki vasiliğe göre evlenemeyeceğim ya da bebek sahibi olamayacağım söylendi" diyen Spears, "Yeni bir bebek sahibi olabilmek için spirali çıkarmak istedim, ancak bu sözde ekip doktora gitmeme izin vermiyor çünkü daha fazla doğurmamı istemiyorlar. Yani temel olarak bu sistem bana yarardan çok zarar veriyor. Bir hayatım olmasını hak ediyorum. Hayatım boyunca çalıştım" şeklinde konuşmuştu.

"Sadece hayatımı geri istiyorum 13 yıl oldu ve bu yetti artık. Tek istediğim, bunun sona ermesi için paramın kontrolüne sahip olmak. Dürüst olmak gerekirse aileme dava açmak istiyorum. Bunu bu kadar uzun süre içimde tutmamı sağlayarak bana neden bunu yaptıklarını duymak istiyorum. Bunlar kalbim için iyi değil. Çok öfkeliyim ve her gün ağlıyorum."

 

Kaynak: Haber Global TV

Britney Spears Jaime Spears instagram