Uyanış: Büyük Selçuklu 33. Bölüm Full İzle

Uyanış Büyük Selçuklu
Uyanış: Büyük Selçuklu 33. Bölüm Full İzle

TRT 1'de Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin 33. bölümü yayınlandı. İşte 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü yayınlanan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin 33. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. Uyanış Büyük Selçuklu 33. Bölüm İzle.

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin heyecanla beklenen 33. bölümü TRT 1 ekranlarında 24 Mayıs Pazartesi günü yayınlandı.

UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU 33. BÖLÜMDE NE OLDU?

Zübeyde’nin takipleri netice vermiş ve Nizamülmülk, Sabbah ile görüşmekten gelen Tacülmülk’ü kıstırmıştı. Tacülmülk’ün ihaneti açığa çıkacak mıdır? Yoksa Tacülmülk, Nizamülmülk’ün elinden kurtulmayı başaracak mıdır?

Mitras’ın pususunu önceden öngörüp tedbir alan Melikşah, kendisine tuzak kuran Mitras’ı alt edip onu yakalamayı başaracak mıdır? Ayrıca Mitras’ın esir ettiği Ali’yi kurtarabilecek midir?

Öte yandan Hasan Sabbah’ın kendisine haber göndermesiyle, Başulu’nun vaziyetini öğrenen Başulu’nun kardeşi Kıpçak Beyi Baturalp, Kınık Obası’na yakın bir yerde otağını kuracaktır. Başulu’nun yıllarca yaşadığı sıkıntılardan ötürü Sultan Melikşah’ı suçlayan Baturalp’ın gelişi nelere sebebiyet verecektir?Diğer taraftan yeğenleri Tapar ile Sencer’in veliahtlık hususunda Başulu’nun çocukları oldukları için hiç hesaba katılmadığını düşünen Baturalp, Melikşah’ın veliaht olarak Berkyaruk’u seçmesi kararına nasıl bir tepki verecektir?

Baturalp, Sencer’i veya Tapar’ı veliaht tayin ettirebilecek midir? Başulu’yu Kıpçak Diyarı’na götürecek midir?

UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU 32. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Tacülmülk, Terken ve Sabbah’ın ayrı ayrı fakat bir amaca yönelik istekleri doğrultusunda; Şelemzar’ı kuşatmak için harekete geçen askerleri zehirlemeyi başarmıştı. Sencer ve Tapar, Şelemzar önlerine geldiklerinde orduda zehirlenen askerler savaşamayacak duruma gelmişti. Fakat yine de Sencer kahramanca bir duruş sergilemiş, Tapar ve yanlarındaki bir avuç adamla Şelemzar’a girmeyi başarmıştı.Öte yandan Melikşah, Sencer ve Tapar’ın bir avuç adamla Şelemzar içlerinde kahramanca bir mücadele verdiğini öğrenmişti. Melikşah, Sencer ve Tapar’ı içlerine düştükleri müşkül durumdan kurtaracak mıdır? Yoksa Sencer ve Tapar girdikleri savaşı kendi maharetleriyle mi kazanacaktır?

Sencer, Şelemzar’ı Sabbah ve Tekiş’in elinden kurtarmanın yanında Faysal’ı da yakalayıp Aydoğdu’nun, Ayaz’ın ve İlteber’in intikamını almayı başarabilecek midir? Tekiş’i yakalayıp hanedan içindeki kargaşaya son verebilecek midir? Selçuklu’nun en maharetli düşmanı olan Sabbah, acı akıbetine Şelemzar’da mı varacaktır?

Tüm bunların yanı sıra Terken, askerlerinin zehirlenmesine rağmen Sencer’in Şelemzar kuşatmasına devam ettiğini ve gözden düşürmeye çalıştığı melikin pes etmeye yanaşmadığını öğrenecektir. Bu öğrendikleri neticesinde yaşadığı şokla doğumu erkenden başlayacak ve oğlu Mahmud’u doğuracaktır. Veliaht olma ihtimalini düşünerek yıllardır istediği erkek evladı doğurması Terken’e nasıl bir avantaj sağlayacaktır?

Son olarak; Mahmud’un doğmasıyla yeni bir sürece giren Selçuklu Devleti’ni ne gibi tehlikeler beklemektedir?

UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU 33. BÖLÜM İZLE

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin 24 Mayıs günü yayınlanan 33. bölümünü tek parça full olarak TRT İzle'den izleyebileceğiniz link.

ÖNEMLİ NOT: TRT'nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID'nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak seyredilebilmektedir.

UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU 33. BÖLÜM FRAGMANI

trt dizileri dizi haberleri dizi izle trt 1 izle uyanış büyük selçuklu son bölüm izle trtizle uyanış büyük selçuklu yeni bölüm izle trt izle