Zihni Göktay acı haber sonrası konuştu: Bu sabah içimde bir sıkıntı vardı...

Haber Merkezi
Magazin Haberleri

10 yıldır komada olan usta oyuncu Kenan Işık'ın vefat haberinin ardından Haber Global'e bağlanan yakın arkadaşı Zihni Göktay "Ben de diz kapağımdan düştüm" diyerek hasta olduğunu açıkladı.

10 yıldır komada olan usta oyuncu Kenan Işık'ın vefat haberi sonrası onu yakından tanıyan isimlerden Zihni Göktay, hissettiklerini Haber Global'e anlattı. Aileyi çok yakından tanıdığını belirten Göktay, "Biz birlikte profesyonel olmuştuk 1964 yılında. Başımız sağolsun. Bu kadar uzun bir müddet içinde süregelen büyük bir üzüntüydü zaten. Ama tabii böyle fişi çekmek de doğru olmuyordu. Allah'tan ümit kesilmez, hep bir şey bekledik" dedi.

Işık'ın cenazesine katılamaycağını belirten Göktay da hasta olduğunu ilk kez Haber Global'e açıkladı. Göktay, "Ben de rahatsızım haberleri izlemiyorum. Bu sabah içimde bir sıkıntı vardı, bundanmış demek ki hepimizin başı sağ olsun. Arkadaşıma rahmet diliyorum, kabir rahatlığı diliyorum. Cenazeye katılamayacağım çünkü evden çıkamıyorum. Ben de rahatsızım diz kapağımdan düştüm" diye konuştu.