Ünlü popçu Serdar Ortaç sektör mü değiştiriyor? İşte flaş açıklama

Menajerimi Ara
Ünlü popçu Serdar Ortaç sektör mü değiştiriyor? İşte flaş açıklama

Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara'ya birkaç bölüm konuk olan Serdar Ortaç'ın şarkıcılığı bırakıp oyunculuğa adım atacağı iddia edilmişti. Ünlü popçu hakkında çıkan haberler hakkında konuştu.

Bir dargın bir barışık aşklarında devam eden Serdar Ortaç ile Seçil Gür, önceki gün Etiler'deki bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Keyifli haliyle dikkat çeken Ortaç, muhabirlerle ayaküstü sohbet etti. 

Ünlü popçu Serdar Ortaç sektör mü değiştiriyor? İşte flaş açıklama - Resim : 1

Geçtiğimiz haftalarda "Menajerimi Ara" dizisine konuk olan Serdar Ortaç, çekimlerin çok güzel geçtiğini söyledi.

Serdar Ortaç'ın Menajerimi Ara'ya birkaç bölüm üst üste konuk olması, "Müziği bırakıp oyunculuğa geçiş yapıyor?" şeklinde yorumlanmıştı.

"BUNDAN SONRA OYUNCULUK YAPACAĞIM"

Ünlü popçu, magazin basınına yansıyan bu iddialar hakkında şöyle konuştu:

""Müziği hayatta bırakmam. Ama bundan sonra oyunculuk yapacağım. Birkaç projeden teklif aldım. Uygun gördüğüm bir projede yer alacağım." 

Ünlü popçu Serdar Ortaç sektör mü değiştiriyor? İşte flaş açıklama - Resim : 2

"MİLYON DOLARLARIN OLSA SATIN ALAMAZSIN"

Son dönemde yaptığı açıklamalarla dikkat çeken şarkıcı Serdar Ortaç verdiği bir röportajda, "Kendimin farkındayım. Dile kolay, 30 sene onca güzel şarkıya imza atmışım. Bu Allah’ın bir lütfu bana. Milyon dolarların olsa satın alamazsın. Bazen gece yastığa başımı koyarken hayretler içinde kalıyorum. Allah’ım, ne sevap işledim de bana bunu bahşettin, diyorum" açıklamasında bulunmuştu.

"HERKES YERİNİ BİLECEK"

Ceylan Ertem'in kendisi hakkında "Onu görmeye dayanamıyorum" yorumuna da cevap veren Ortaç şunları söylemişti:

"Mazhar Alanson’a, İbrahim Tatlıses’e bir eleştiri yapmayı haddim olarak görmem. Müziklerini sevmesem dahi onları incitecek bir şey söylemem. Böyle terbiye almışım. Herkes yerini bilecek. Bu kadar söylüyorum."

Kaynak: Haber Global TV

Serdar Ortaç magazin haberleri