Ünlü sunucu Burak Akkul'dan şoke eden açıklama: "Ölen annemle bağlantı kurdum"

koronavirüs
Ünlü sunucu Burak Akkul'dan şoke eden açıklama: "Ölen annemle bağlantı kurdum"

Geçtiğimiz nisan ayında koronavirüse yakalanan ve zorlu bir tedavi süreci atlatan ünlü sunucu Burak Akkul, katıldığı bir televizyon programında yoğun bakım günlerini anlattı.

Çok Gezenti Programının sunucusu Burak Akkul, yurt dışında koronavirüse yakalanmış ve 21 gün yoğun bakımda uyutulduktan sonra tehlikeli süreci atlatmıştı.

Geçtiğimiz gün Bloomberg HT'de Aslı Şafak'ın programına konuk olan Akkul, uyutulduğu sırada vefat eden annesiyle bağlantı kurduğunu açıkladı.

“ANNEM, HAYATA DEVAM ETMEMİ İSTİYORDU”

Programda çarpıcı ifadeler kullanan Akkul şunları söyledi: 

"Annemi yakın zamanda kaybetmiştim, 2019'da. Onu gördüm, onunla ve bakıcısıyla bağlantı kurdum. Köşede bekliyorlardı beni. Annem bir derece bana kavuşmak beni görmek istiyordu ama bir yandan da benim hayata devam etmemi istiyordu. Ben orada zorla tutulduğumu sanıyorum. Ölüme bir adım kaldı, sıra bana gelecek kalbimi çıkaracaklar...

Ünlü sunucu Burak Akkul'dan şoke eden açıklama: "Ölen annemle bağlantı kurdum" - Resim : 1

“ANNEM BİRAZ ÜZÜLDÜ BİRAZ SEVİNDİ”

Bunu çok net hatırlıyorum. Sıra bana geldiğinde arkadaşlarım, dostlarım, karım, yakın çevrem beni çağırdılar. Kapıyı kırdılar ve ben o sırada 8. kalp olmaktan kurtuldum. Yine farazi olarak bir hemşirenin sesini duydum, 'Almayalım çok seviyorlar Burak Bey'i. Almayalım Burak Bey'in kalbini' dediler ve ben son keskin bir acıyla geri döndüğümü hissettim. Annemin biraz üzülüp biraz sevindiğini... Kolumda 5 Nisan uyandırıldı bilekliğini hatırlıyorum."

Ünlü sunucu Burak Akkul'dan şoke eden açıklama: "Ölen annemle bağlantı kurdum" - Resim : 2

BURAK AKKUL KİMDİR?

Mizah Yazarı Burak Akkul Teve2 ekranlarında yayınlanan Çok Gezenti isimli program'da ülkeleri seyahat etmekte ve hangi otel daha iyi, ne nerede yenir gibi bir çok sorunun cevabını vermektedir.

Lise döneminde karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile sıra arkadaşı olduğunu belirten Burak Akkul Komikaze'nin isim babasıdır. Ayrıca Çılgın Bediş'in bir kaç sezon yazarlığını, ayrıca Pilastip Show, Beyaz Show, Okan Bayülgen, Cem Özer, Metin Uca ve Mesut Yar'ın sundukları şov programlarının metin yazarlığını yapmıştır.

20 yılın üzerinde bu sektörde yer almaktadır. Eşi Seda Akkul Çok Gezenti programının hem kameramanlığını hemde seyahat ve hayat arkadaşlığını sürdürmektedir.

Bugüne kadar yazmış olduğu kitaplar, Hayat Sen Değilsin, Türkçe Aşk Laçkadır ve Hayattan Çok Çektim.

1972 doğumludur. Profesyonel yazarlık hayatına Güneş Gazetesi ile adım atmış, aslen Kırklareli'de dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden mezun olmuştur.

Kaynak: Haber Global TV

Burak Akkul koronavirüs magazin haberleri