Ünlü piyanist Fazıl Say, Fenerbahçe'nin kaçan golünden sonra böyle çileden çıktı

Fenerbahçe Trabzonspor

Ünlü piyanist Fazıl Say, Trabzonspor - Fenerbahçe maçında Mbwana Samatta'nın kaçırdığı gol sonrası verdiği tepkiyle sosyal medyada gündem oldu.

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Fazıl Say, Trabzonspor - Fenerbahçe maçında Mbwana Samatta'nın kaçırdığı gol sonrası verdiği tepkilerle gündem oldu. 

Fenerbahçe'de 10 numaralı formayı giyen Samatta, maçın son anlarında müsait bir pozisyonda topu dışarı attı. Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say da kaçan gol sonrası adeta çılgına döndü.

Say, sessiz olarak yayınlanan videoda el kol hareketleri yaparak bir şeyler söyledi ve önündeki yastığı alarak koltuğa vurdu. 

Sosyal medyada çok konuşulan o görüntü, ünlü piyanistin eşi Ece Dağıstan Say tarafından paylaşıldı. Say'ın eşi videoyu paylaşırken, "Seni gerçekten seviyorum" ifadelerini kullandı. 

Ünlü piyanist Fazıl Say, Fenerbahçe'nin kaçan golünden sonra böyle çileden çıktı - Resim : 1

Dün gece oynanan maçı Fenerbahçe Pelkas’ın attığı golle 1-0 kazanmıştı.

Maç sonrası Fazıl Say, tweet atarak "Oh be. Bravo Fenerbahçe" dedi.

ECE DAĞISTAN SAY KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Ece Dağıstan, 1976 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. 9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservaturavarında eğitim gören Ece Dağıstan, buradaki eğitimini tamamladıktan sonra Viyana Müzik Akademisi'nde “Konser Piyanistliği” ve de “Müzik Pedagojisi” bölümlerinde, Prof. Noel Flores ve Prof. İnci Hausler Altınok ile devam etti.

Fazıl Say ile Ece Dağıstan Say, 24 Ocak 2019 tarihinde Milano'da dünyaevine girdi. 

Kaynak: Haber Global TV

Fazıl Say fenerbahçe Trabzonspor Fenerbahçe Trabzonspor maçı sosyal medya Ece Dağıstan Say kaç yaşında