Koronavirüse yakalanan Eda Ece'nin sağlık durumu hakkında yeni gelişme

koronavirüs Yasak Elma
Koronavirüse yakalanan Eda Ece'nin sağlık durumu hakkında yeni gelişme

FOX TV'nin entrikalı dizisi Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin geçen hafta koronavirüse yakalandığı açıklanmıştı. Hızla sağlığına kavuşan ünlü oyuncunun diziye ne zaman dahil olacağı belli oldu.

Ünlü oyuncu Eda Ece'nin geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalanması hayranlarını üzmüştü. Koronavirüs testinin pozitif çıkması sonucu evde karantinaya alınan Ece'nin süreci ağır geçirdiği konuşuluyordu. 

Evinde tedavi gören Ece'nin 100. bölümde çekilmeyen sahneleri mecburen recize edilmişti. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre, sağlık durumu iyiye giden ünlü oyuncu, 101. bölümde diziye dönecek. 

Koronavirüse yakalanan Eda Ece'nin sağlık durumu hakkında yeni gelişme - Resim : 1

YASAK ELMA 99. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hasan Ali, Şahika'yla evlenmiş olmasının şaşkınlığını üstünden atmaya çalışırken, bu evliliğin bitmesi için elinden geleni yapar. Ne var ki Şahika verdiği sözü tutmayacaktır. Cansu, Çağatay ve Yıldız'ın arasını bozmak için uğraşırken beklenmeyen bir ziyaretçi olayların gidişatını değiştirir.

Koronavirüse yakalanan Eda Ece'nin sağlık durumu hakkında yeni gelişme - Resim : 2

YASAK ELMA'NIN KONUSU

Ender’in ve Yıldız’ın ortadan kaybolmasıyla meydan tamamen Şahika’ya kalmıştır. Şahika gelecekle ilgili planlarını ilmek ilmek dokurken, Halit’i ve çocuklarını avucunun içine almış, Halit’le evlilik hazırlıkları içindedir.

Yıldız hamiledir ve bebeğine bir zarar gelmemesi için hamilelik dönemini herkesten uzakta bir köyde geçirmektedir. Bebeğini sağlıkla dünyaya getirmek ve bütün kötülüklerden uzak durmak tek amacıdır. Yıldız’ın aldığı radikal karar, bir gece kapısının çalmasıyla değişir.

Ender geçirdiği kaza sonrası uzun süre felç kalmış, zamanını azimle iyileşmeye ve ona zarar veren düşmanından intikam almaya adamıştır. Karşısındaki düşmanın gücüyle tek başına baş edemeyeceğini anladığından, kendine gelir gelmez Yıldız’ın yanına gider.

Ender başına gelenleri Yıldız’a anlatır ve bir zamanların en büyük iki düşmanı, Şahika ve arkasındaki güce karşı iş birliği kararı verirler.

Kaynak: Haber Global TV

Eda Ece koronavirüs Yasak Elma dizisi Yasak Elma dizisi haberleri