Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, aradığı aşkı Clubhouse'da buldu! İşte genç sevgilisi

Bir Zamanlar Çukurova Sol Yanım Clubhouse
Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, aradığı aşkı Clubhouse'da buldu! İşte genç sevgilisi

Renkli kişiliğiyle sık sık gündeme gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Behice'si Esra Dermancıoğlu gönlünü Sol Yanım'ın genç oyuncusu Murat Balcı'ya kaptırdı. Çiçeği burnunda çiftin popüler sosyal medya uygulaması Clubhouse'da tanıştığı öne sürüldü.

Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan ve eğlenceli paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu aradığı aşkı Clubhouse'da buldu. 

52 yaşındaki ünlü oyuncunun Sol Yanım dizisinde spor eğitmenini canlandıran oyuncu 37 yaşındaki Murat Balcı ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, aradığı aşkı Clubhouse'da buldu! İşte genç sevgilisi - Resim : 1

Sürpriz aşk, Murat Balcı’nın Clubhouse’daki profil fotoğrafını Esra Dermancıoğlu ile yanak yanağa olan bir fotoğrafla değiştirince ortaya çıktı.

Murat Balcı, geçtiğimiz haftalarda final yapan Sol Yanım dizisindeki sahneleriyle gündeme gelmişti.

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, aradığı aşkı Clubhouse'da buldu! İşte genç sevgilisi - Resim : 2

MURAT BALCI KİMDİR?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, müzisyen, besteci. 24 Mayıs 1983, Almanya doğumlu. Aslen İzmirlidir. Şimdiye dek birçok film ve dizide rol alan Murat Balcı, 2018'de Kanal D ekranlarına gelen Tutsak dizisinde Murat, Afili Aşk'ta Muammer Hoca karakterini canlandırdı. 2020'de Sol Yanım dizisinde rol aldı.

Clubhouse Esra Dermancıoğlu Sol Yanım dizisi