Ünlü oyuncu Emre Kınay, Ramo dizisinin kadrosuna dahil oldu

Dizi Haberleri Ramo
Ünlü oyuncu Emre Kınay, Ramo dizisinin kadrosuna dahil oldu

Show TV ekranlarında büyük bir ilgiyle takip edilen Ramo dizisi, 32. bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Murat Yıldırım'ın başrollerde yer aldığı diziye başarılı oyuncu Emre Kınay'ın da katılması dikkat çekti.

Show TV'nin iddialı dizilerinden Ramo'nun yeni bölümünden ön izleme sahnesi paylaşıldı. Ramo'nun 32. yeni bölümü dengelerin değişeceğini gözler önüne seriyor. 

Ramo dizisinin kadrosuna yeni bölümünden itibaren hikayeye ünlü oyuncu Emre Kınay dahil oluyor.

Ünlü oyuncu Emre Kınay, Ramo dizisinin kadrosuna dahil oldu - Resim : 1

Yapımcılığını BKM'nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun'un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan'ın üstlendiği, Murat Yıldırım'ın 'Ramo' karakterine hayat verdiği Ramo'da; Esra Bilgiç, İlker Aksum, Mehmet Yılmaz Ak, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Efsane Odağ gibi oyuncular yer alıyor.

RAMO'DA SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ramo ve Sibel'in düğününe yapılan baskın birçok insanın ölümüne neden olmuştur. Sibel ağır yaralıdır ve hayatının kurtulması Nehir'e bağlıdır.

Nehir, Sibel'in hayatı karşılığında Ramo'dan çok ağır bir bedel ödemesini ister.

Diğer yandan Ramo, düğüne saldıranların Korkut'un adamları olduğunu öğrenir ve onunla yüzleşebilmek için Mazhar'dan masayı toplamasını ister.

Ramo, Korkut'un en ağır şekilde cezalandırılmasını isterken Korkut'un elinde de Ramo'yu bitirecek büyük bir koz vardır. Ramo, hiç bu kadar zor durumda kalmamıştır.

Ünlü oyuncu Emre Kınay, Ramo dizisinin kadrosuna dahil oldu - Resim : 2

Ramo 12 Şubat Cuma akşamı Show TV'de ekrana gelecek.

Kaynak: Haber Global TV

Ramo dizisi dizi haberleri Emre Kınay