Ramo'da Sibel öldü mü? Esra Bilgiç Ramo'ya veda mı etti?

Dizi Haberleri Ramo
Ramo'da Sibel öldü mü? Esra Bilgiç Ramo'ya veda mı etti?

Show TV'nin iddialı dizilerinden Ramo, dün akşam son bölümüyle ekrana geldi. Ramo'da düğündeki saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulan Sibel bu defa hastanede saldırıya uğradı. Peki Ramo'da Sibel öldü mü? Esra Bilgiç diziye veda mı etti?

Başrollerinde Murat Yıldırım, Esra Bilgiç ve İlker Aksum'un yer aldığı Ramo dizisinin dün akşam 31. bölümü ekrana geldi. 

Ramo son bölümde düğüne yapılan silahlı saldırıda ağır yaralanan Sibel hastaneye kaldırıldı. Ancak Sibel’ hastanede büyük bir tuzak kuruldu. Hemşire ve hasta bakıcı kılığında odaya giren iki kişi Sibel’i bayılttıktan sonra odaya bomba koydu. Ramo ve Gizem odaya yaklaşırken ise bomba patladı.

Ramo'da Sibel öldü mü? Esra Bilgiç Ramo'ya veda mı etti? - Resim : 1

"DİZİDEN AYRILMIYORUM" DEMİŞTİ

Ramo'da Sibel karakterini canlandıran Esra Bilgiç, geçtiğimiz haftalarda diziden ayrılacağına dair çıkan haberlerden sonra "Arkadaşlar Ramo'dan ayrılmıyorum. Sevgiler" açıklamasında bulunmuştu. 

Dizinin finalinde, Ramo'nun Sibel'in mezarının başında ağlaması, 'Sibel öldü' iddialarını güçlendirdi.

Ramo'da Sibel öldü mü? Esra Bilgiç Ramo'ya veda mı etti? - Resim : 2

Ancak Esra Bilgiç'in ve Ramo’nun resmi hesaplarından veda mesajı paylaşılmaması dikkat çekti.

Ramo'da Sibel öldü mü? Esra Bilgiç Ramo'ya veda mı etti? - Resim : 3

SİBEL KAÇIRILDI MI?

Diziye veda eden Yiğit Özşener ve Olgun Şimşek için resmi hesaplardan veda paylaşımları yapılmıştı. Sosyal medyada ise Sibel'in ölmediği ve düşmanları tarafından kaçırıldığı iddiaları da ortaya atıldı.

Ramo'da Sibel öldü mü? Esra Bilgiç Ramo'ya veda mı etti? - Resim : 4

RAMO 31. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ramo ve Sibel'in düğününe yapılan baskın birçok insanın ölümüne neden olmuştur. Sibel ağır yaralıdır ve hayatının kurtulması Nehir'e bağlıdır.

Nehir, Sibel'in hayatı karşılığında Ramo'dan çok ağır bir bedel ödemesini ister.

Diğer yandan Ramo, düğüne saldıranların Korkut'un adamları olduğunu öğrenir ve onunla yüzleşebilmek için Mazhar'dan masayı toplamasını ister.

Ramo, Korkut'un en ağır şekilde cezalandırılmasını isterken Korkut'un elinde de Ramo'yu bitirecek büyük bir koz vardır. Ramo, hiç bu kadar zor durumda kalmamıştır.

Yapımcılığını BKM'nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun'un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan'ın üstlendiği, Murat Yıldırım'ın 'Ramo' karakterine hayat verdiği Ramo'da; Esra Bilgiç, İlker Aksum, Mehmet Yılmaz Ak, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Efsane Odağ gibi oyuncular yer alıyor.

Ramo, her cuma saat 20.00’de Show TV’de ekrana geliyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Ramo dizisi Esra Bilgiç dizi haberleri