Kırmızı Oda'da yaprak dökümü! İki başrol oyuncusu diziden ayrıldı

Kırmızı Oda
Kırmızı Oda'da yaprak dökümü! İki başrol oyuncusu diziden ayrıldı

TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda'nın dün akşam yayınlanan bölümünde iki veda birden yaşandı. Dizinin ilk bölümlerinden bu yana rol alan Tülin Özen ve Burak Sevinç projeye veda etti.

Binnur Kaya'nın başrolde yer aldığı Kırmızı Oda dizisinin 30. bölümü dün akşam ekrana geldi. Seyirciyi ekran başına kilitleyen son bölümde iki veda birden yaşandı. 

Kırmızı Oda'da yaprak dökümü! İki başrol oyuncusu diziden ayrıldı - Resim : 1

İKİ BAŞROL OYUNCU AYRILDI

Dizinin sevilen doktorlarından Deniz ve Piraye, herkesten gizledikleri birlikteliklerini açıkladı. Evlilik kararı alan çift, şehir dışında yeni bir hayat süreceklerini söyleyerek işlerinden ayrıldılar. Yaşanan bu vedanın ardından Piraye rolünü oynayan Tülin Özen ile Deniz'i canlandıran Burak Sevinç diziye veda etti.

Ayrıldığın ardından Burak Deniz Instagram hesabından herhangi bir paylaşım yapmazken Tülin Özen, kendisiyle ilgili yapılan veda paylaşımlarını Instagram hesabının hikaye kısmından paylaştı.

Kırmızı Oda'da yaprak dökümü! İki başrol oyuncusu diziden ayrıldı - Resim : 2

KIRMIZI ODA DİZİSİNİN KONUSU NE?

Kırmızı Oda da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandıracak. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o Güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

Kaynak: Haber Global TV

TV8 dizileri dizi haberleri Tülin Özen Burak Sevinç Kırmızı Oda dizisi haberleri Binnur Kaya magazin haberleri