İlay Erkök: Dünya sadece erkeklerden oluşsaydı kavgasız olurdu

Hercai
İlay Erkök: Dünya sadece erkeklerden oluşsaydı kavgasız olurdu

ATV'de yayınlanan Hercai dizisinde Yaren karakterini canlandıran İlay Erkök, 'Bi'Başka' isimli YouTube kanalına konuk oldu. Ünlü oyuncu sorulan sorulara verdiği cevaplarla gündem oldu.

ATV'de üç sezondur seyirciyle buluşan Hercai dizisinde Yaren Şadoğlu karakterini canlandıran İlay Erkök, Bi'Başka YouTube kanalında Melisa Berkalp’in konuğu oldu. Ünlü oyuncu sorulan sorulara verdiği cevaplarla dikkat çekti.

İlay Erkök: Dünya sadece erkeklerden oluşsaydı kavgasız olurdu - Resim : 1

"ERKEKLER, KADINLAR YÜZÜNDEN KAVGA EDİYOR"

Yaptığı açıklamalarla gündem olan ünlü oyuncu, "Sence dünya sadece erkeklerden oluşsaydı, nasıl bir dünya olurdu?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Dünya sadece erkeklerden oluşsaydı kavgasız bir dünya olurdu. Erkekler genelde kadınlar yüzünden kavga ediyor. Bence bizsiz hayatlarını gayet basit geçindirebilirler. Biz kadınlar zorlaştırıyoruz onların hayatını."

"İNSANLARI HAYATIMDAN ÇIKARMAKTA ZORLANIYORUM"

İlay Erkök, bu zamana kadar hayatında vermiş olduğun en zor kararın ne olduğu sorusuna, "Spesifik bir olay örnek vermem ama şöyle bir durum var: Ben hep hayatımdan insanları çıkartma konusunda çok zorlanmışımdır. Ancak çok ağır bir yara aldıktan sonra bunu yapabiliyorum. İnsanlara hayır diyemediğim için insanlar beni sırtımdan bıçaklayacak duruma gelmedikçe onları çıkaramıyorum. Hatta bazen o boyuta gelse bile yapamıyorum" yanıtını verdi.

İlay Erkök: Dünya sadece erkeklerden oluşsaydı kavgasız olurdu - Resim : 2

İLAY ERKÖK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

İlay Erkök, 1 Ekim 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezundur. 2013 yılında Güneşi Beklerken dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Royal Conservatoire of Scotland’da oyunculuk eğitimi alan İlay Erkök, İngiltere dönüşü ünlü komedyen Tolga Çevik’in asistanlığını yapmıştır.

Darısı Başımıza, İlk Öpücük Seni Gidi Seni, Hayatımın aşkı gibi projelerde yer alan İlay Erkök şimdilerde, Atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde Yaren Şadoğlu karakterine hayat vermektedir. İlay Erkök, 1.70 metre boyunda, 55 kilo ve Terazi burcudur.

Kaynak: Haber Global TV

Hercai dizisi İlay Erkök kaç yaşında nereli magazin haberleri